Buiten gebaande paden denken voor
de juiste financieringsstructuur
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Bedrijfsfinanciering

Als gevolg van de economische groei en de veranderde wet- en regelgeving is er veel beweging op het gebied van financiering. De traditionele bancaire financiering  is niet langer vanzelfsprekend. Om een financiering voor uw onderneming te vinden, is het soms nodig om buiten de gebaande paden te kijken. Finc Accountants helpt u hier graag bij. 

Finc Accountants ondersteunt u graag bij het vinden van de juiste financieringsstructuur voor uw onderneming. Naast de bancaire financiering kunnen wij u ook adviseren over alternatieve en gestapelde financieringsvormen. Zo hebben wij al meerdere crowdfundingprojecten met succes afgerond.

Finc Accountants biedt toegevoegde waarden bij het zoeken naar een passende financiering voor uw bedrijf. Zo hebben we veel ervaring met de wensen van financiers, zodat we een kredietdossier kunnen opstellen dat volledig aan hun eisen voldoet. We zijn alert op overheidsregelingen en subsidies Ook hebben we veel contact met alternatieve financiers  zoals informal investors en crowdfunding platforms. Wanneer u kiest voor een crowdfundingproject, kunnen wij u helpen met de marketingcampagne en met het opstarten van uw onderneming nadat de financiering rond is. Bovendien zijn we eerlijk tegen u. Ook als we denken dat de kans van slagen klein is. Zo loopt u geen onnodige risico's.  

Zoekt u financiering voor uw onderneming?
Neem dan vrijblijvend contact op met Finc Accountants.

Arno van Oosterhout AA
M 06 12 43 79 77
T 0416 67 51 50
Richard Jonkers AA
M 06 22 90 88 53
T 0416 67 51 50

Waarom Finc

Uw branche & úw onderneming centraal in onze dienstverlening
Pro-actief en transparant dat is samen ondernemen
Visie op korte en lange termijn actuele kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten