Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Marktsectoren

Finc Accountants heeft ervaring met alle marktsectoren. Onze professionals richten zich dan ook niet op één specifieke branche, maar blijven voortdurend op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de verschillende sectoren. Juist deze veelzijdige achtergrond zorgt ervoor dat we u op alle gebieden kunnen adviseren en bijstaan. 

Midden-Brabant

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Midden-Brabant. Door vooral samen te werken met klanten in de regio, kunnen we onze klanten makkelijk ontmoeten. Dankzij dit persoonlijk contact en een intensieve samenwerking leren wij de onderneming en de ondernemer goed kennen. Onze accountants kunnen niet alleen buigen op jarenlange ervaring, maar ook op uitgebreide kennis van software en andere informatiebronnen. Hierdoor zijn zij altijd op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de verschillende branches.

Diensten voor elke ondernemer
De klantenkring van Finc Accountants is erg breed: van zzp'er tot grote concerns, van detailhandel tot groothandel en van nationaal bedrijf tot internationale onderneming. Voor elk van deze klanten biedt Finc Accountants geschikte diensten. Met Administratie+ bedienen we zzp'ers die geen jaarrekening nodig hebben, maar wel inzicht willen in hun cijfers. Met Audit & Assurance verrichten we controlewerkzaamheden en verstrekken we accountantsverklaringen voor uiteenlopende controleplichtige ondernemingen en stichtingen. Onze collega's van de accountancyafdeling stellen jaarrekeningen samen en adviseren ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Meer informatie over onze diensten?
Neem nu vrijblijvend contact op.