Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Referenties

Finc Accountants zet zich dagelijks in voor uiteenlopende klanten. Daarbij voeren we regelmatig unieke opdrachten uit en behalen we samen met klanten bijzondere resultaten. We lichten graag een aantal recente projecten toe.  

Administratie+

Met onze dienst Administratie+ helpen we dagelijks kleinere ondernemingen met hun administratie door deze zoveel mogelijk te vereenvoudigen en inzichtelijk te maken. Het biedt altijd veel voldoening om te merken dat we klanten vooruit kunnen helpen. Zo hebben we onlangs een aannemersbedrijf kunnen helpen door de financiële administratie over te nemen. We hebben de verkopen gedigitaliseerd en boeken één dag per week de inkoop- en bank-mutaties. Zo heeft deze ondernemer weer tijd om te doen waar hij goed in is.  

Met Administratie+ hebben we onlangs ook een startende onderneemster op het gebied van beauty en wellness begeleid met het boeken van haar eigen administratie. In juli j.l. meldde ze trots dat ze haar volledige administratie heeft bijgewerkt en zelfstandig de btw-aangiften heeft opgesteld. Per kwartaal kijken we met haar mee zodat ze de bevestiging heeft dat de administratie en de omzetbelasting juist zijn verwerkt.

Financieringsdesk
Een van onze klanten was door de economische crisis het vet op haar botten verloren. Wij hebben voor deze klant een succesvolle herfinanciering bewerkstelligd door de bank te vragen om haar aflossingen structureel te verlagen. De financiering is rondgekomen door gebruik te maken van een regeling van de fiscus. Met de regeling, bijzonder uitstel van belastingbetaling als gevolg van de economische crisis en temporisering van de aflossingen kreeg de onderneming ruimte om te groeien. Inmiddels zit de onderneming van onze klant dan ook weer in de lift!

Langetermijn partnership

Voor een Waalwijkse internationale onderneming met 230 werknemers is Edward Gaakeer al meer dan 15 jaar adviseur. Toen de onderneming op het punt kwam dat er een controleverklaring moest komen, bleek Finc Accountants daartoe bevoegd. ‘Finc is groot genoeg om alle diensten te kunnen leveren en klein genoeg om maximale flexibiliteit te kunnen bieden. Hiermee is Finc de perfecte partner voor mkb’ers’, aldus de DGA. 

Ook kwam dezelfde onderneming drie jaar geleden zonder financieel manager te zitten. ‘Edward Gaakeer bedacht een prima oplossing door een Finc-medewerker twee dagen per week te detacheren.’, aldus de relatie. Een constructie die Finc steeds vaker toepast.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem nu vrijblijvend contact met op ons.