Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

WBSO (fiscale regeling voor research en development) voor 2018 kan aangevraagd worden.

di 31 oktober 2017 13:10

Middels de WBSO-subsidie verlaagt u de kosten van je R&D-project. Ontwikkelt u nieuwe producten, processen of programmatuur? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze regeling. Het aanvraagprogramma voor 2018 is inmiddels opengesteld.

Wat zijn de voordelen van WBSO?

Met de WBSO-regeling verlaagt u de kosten van uw R&D-project. U krijgt korting op loonkosten, zodat u minder loonheffingen en premies volksverzekeringen betaalt. Daarnaast kunt u, via de loonkosten, ook een korting ontvangen voor de andere kosten en uitgaven van het project.

Voor wie is de WBSO?

De WBSO-regeling is geschikt voor iedereen die werkt aan R&D-projecten, ook wel speur- en ontwikkelingswerk. Voor de ICT-sector is er een ander soort beoordelingssystematiek, waarbij ICT-specialisten de aanvraag beoordelen. Startende ondernemers krijgen een hogere WBSO-korting.

Hoe vraag je de WBSO aan?

Wij kunnen voor u de aanvraag verzorgen en indienen. De aanvraag voor projecten die starten op 1 januari 2018 of doorlopen na 31 december 2017 in 2018, dienen uiterlijk 30 november 2017 te worden aangevraagd. Wilt u meer informatie over deze regeling of wilt u gebruik maken van deze regeling, dan kunt u contact opnemen met Danielle Verhagen.

Bekijk het complete nieuwsoverzicht
Deel dit bericht via: