Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Aanmelden: SOS bijeenkomst 20 juni; sponsoring weggegooid geld of effectief marketinginstrument?

do 14 juni 2018 14:06

Het Nederlandse MKB kenmerkt zich door een sterke verbintenis met verenigingen en stichtingen. Hoe gaat u om met sponsoraanvragen?
Woensdag 20 juni 16.30 uur organiseert Finc weer een Samen Ondernemen Sessie. Voor dit businessevent vliegen we uit naar Villa Pardoes in Kaatsheuvel, omdat we sinds 2017 trotse partner zijn van deze geweldig goede stichting. In het prachtige theater 'De Poef' nemen we u mee in de wereld van maatschappelijk ondernemen en de wijze waarop u als MKB'er sponsort en doneert. U bent van harte uitgenodigd.

Aanmelden:

Aanmelden kan tot en met 19 juni a.s.

 

Consument gevoelig voor maatschappelijk betrokken bedrijven
De boodschap van marketinggoeroe's in Nederland is duidelijk. Het wordt voor het MKB belangrijker om maatschappelijk relevant te zijn. Zichtbaar zijn als bedrijf in de samenleving en succesvolle samenwerkingen aangaan met het (lokale) stichtings- en verenigingsleven. Of het nu gaat om bijvoorbeeld sport, cultuur of goede doelen. Zo blijkt uit onderzoek dat consumenten echt bereid zijn meer uit te geven bij bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn. Met name jongeren zijn hier gevoelig voor.

Sponsoring, wat doet u ermee?

Maar wat moet u daar nu mee als ondernemer. Waarschijnlijk ontvangt u net als u collega-ondernemers tientallen aanvragen voor sponsoring per jaar. Hoe gaat u daarmee om? Heeft u een sponsorbeleid? Wat doet u wel, wat niet? Is het puur een gevoelskwestie of heeft u een duidelijk doel voor ogen met uw sponsoring. En in hoeverre houdt u rekening met de fiscale voordelen die gekoppeld zijn aan het sponsoring of donaties? Kom naar deze bijzondere SOS-bijeenkomst van Finc en neem plaats in 'De Poef' bij Villa Pardoes. Aanmelden kan tot en met 17 juni a.s.

Programma 20 juni
16.30 uur ontvangst
17.00 uur welkomstwoord door Arno van Oosterhout (Finc)
17.05 uur presentatie Gert-Jan van Boxel (Villa Pardoes)
17.20 uur Interactieve sessie met Timon Klerx (Rabobank)
18.00 uur afsluiting met borrel en rondleiding door Villa Pardoes

Villa Club is anders
Gert-Jan van Boxel had een duidelijk verhaal toen hij in 2017 in gesprek ging met Finc. Villa Club, een nieuw initiatief van Villa Pardoes is anders en past in het huidige klimaat van sponsoring. Vandaar ook dat Arno van Oosterhout een partnership wel zag zitten en actief met Finc zijn betrokkenheid aan de stichting toont aan zijn netwerk, zoals vandaag. Gert-Jan hebben we uitgedaagd om een pitch te houden en u letterlijk en figuurlijk mee te nemen in de kracht van de 'Villa'. Ook geeft hij de uitkomsten weer van een groot onderzoek onder de partners van Villa Pardoes over sponsoring en samenwerking.

Gert-Jan van Boxel, fondsenwerver Villa Pardoes

Maatschappelijke Duizendpoot Timon
Maatschappelijk duizendpoot en 'vlogger' van de Rabobank Timon Klerx zoomt deze SOS-bijeenkomst in op het belang van lokale sponsoring, het hebben van een goed sponsorplan en het meetbaar maken van sponsoreffecten. Timon geeft een inkijkje in het lokale sponsorbeleid van de Rabobank, maar zal ook met zijn maatschappelijk pet op zijn mening geven over het belang van goede samenwerking tussen het bedrijf- en het verenigingsleven. En dat kan hij! Zeker met zijn nieuwe rol in de politiek van Waalwijk en als mede-organisator van verschillende evenementen.

Timon Klerx, marketingadviseur Rabobank De Langstraat

Aanmelden kan tot en met 17 juni a.s.

Bekijk het complete nieuwsoverzicht
Deel dit bericht via:
Voor meer informatie over dit bericht:
Arno van Oosterhout AA
M 06 12 43 79 77
T 0416 67 51 50

Waarom Finc

Uw branche & úw onderneming centraal in onze dienstverlening
Pro-actief en transparant dat is samen ondernemen
Visie op korte en lange termijn actuele kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten