Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Sponsoring is meer dan een reclamebord

do 5 juli 2018 11:07

De boodschap was duidelijk van Timon Klerx afgelopen woensdag 20 juni in theater De Poef bij Villa Pardoes tijdens de Samen Ondernemen Sessie van Finc Tijdens een interactieve sessie onder leiding van Timon, Rabobank marketingadviseur en vlogger, kwamen de kritische vragen op de tafel. “Wat levert het nou eigenlijk op en waarom zou ik al MKB’er sponsoren?”

Het antwoord van Timon Klerx was duidelijk. Zonder sponsoring geen cultuur, sport, goede doelen en maatschappelijke evenementen. Het MKB is de drijvende kracht achter het stichtings- en verenigingsleven. Maar als ondernemer mag je kritisch zijn over de tegenprestatie die geboden wordt en over de sponsoruitgaven die je jaarlijks doet. Of je dat dan doet in een strategisch sponsorplan, op een praktisch sponsor-A4’tje of ad hoc per aanvraag maakt niet zoveel uit. Als je er maar bij stil staat. Net zoals je dat doet bij investeringen in bijvoorbeeld ICT- en Personeelszaken.

Samen optrekken met de gesponsorde

Timon liet de aanwezigen een kijkje nemen in het lokale sponsorbeleid van Rabobank De Langstraat. “Het is meer dan ooit samen optrekken als sponsor en gesponsorde en niet meer ‘we plaatsen wel een bordje’. Pas dan zal je succes halen uit sponsoring in de huidige samenleving. Maar je moet het zelf meetbaar maken door doelen te stellen. Kijk naar onze Spek de Clubkas Campagne”, aldus Timon.

Finc en Villa Club

En dat sponsoring en (donaties) van essentieel belang is voor onder andere goede doelen bleek wel uit het verhaal van fondsenwerver Gert-Jan van Boxel van Villa Pardoes en van vrijwilliger Ad die ons meenam door de prachtige vakantielocatie voor gezinnen met ernstig zieke kinderen. Een bezoek aan deze bijzondere locatie raakt. Zo ook bij Finc Accountants, die sinds vorig jaar partner zijn van de businessclub van Villa Pardoes, Villa Club. “Als je ziet en ervaart wat hier gebeurt, dan wil je maar al te graag je steentje bijdragen. Villa Club is een goed initiatief voor het MKB met duidelijke tegenprestaties vanuit Villa Pardoes, zoals onder andere het gratis gebruik mogen maken van theater De Poef. Zo snijdt het mes aan twee kanten en ben je echt aan het Samen (maatschappelijk) Ondernemen.”, aldus Arno van Oosterhout.

 

Meer weten over de manier waarop Finc sponsort over over Villa Club van Villa Pardoes? Neem gerust contact met Arno van Oosterhout.

Bekijk het complete nieuwsoverzicht
Deel dit bericht via:
Voor meer informatie over dit bericht:
Arno van Oosterhout AA
M 06 12 43 79 77
T 0416 67 51 50

Waarom Finc

Uw branche & úw onderneming centraal in onze dienstverlening
Pro-actief en transparant dat is samen ondernemen
Visie op korte en lange termijn actuele kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten