Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Finc sluit aan bij internationaal netwerk van accountants en fiscalisten

do 4 oktober 2018 15:10

Finc Accountants behoort vanaf vandaag tot het internationale accountantsnetwerk INAA (international asscociation of independent Accounting firms), een netwerkorganisatie van onafhankelijke accountantskantoren uit meer dan 50 landen. Met het toetreden tot het grote wereldwijde netwerk verstevigt Finc haar internationale netwerk ten gunste van het groeiend aantal klanten dat internationaal zaken doet.

“We hebben gemerkt dat het steeds belangrijker wordt om een goed internationaal netwerk te hebben met collega-accountants en adviseurs in landen waar onze klanten zaken (gaan) doen. Als accountant of fiscalist moet je weten hoe bijvoorbeeld wet- en regelgeving geregeld is voor bedrijven en DGA’s in Europese landen, maar ook daarbuiten. Maar ook kennis van culturen en communicatievormen in bepaalde landen kan je helpen om slimmer en sneller zaken te doen met de klant. Het daarom handig om snel te kunnen schakelen met collega-adviseurs in het buitenland. Met het netwerk INAA hebben we in één klap een hele groep sparringpartners binnen bereik, aldus Marco Leijten, fiscalist bij Finc Accountants.

 Met verschillende member-meetings per jaar over de hele wereld en een online ledenportal staat Finc in verbinding met de overige leden.

Meer weten over ons lidmaatschap en wat het voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met Marco Leijten via marco@fincaccountants.nl of bel direct via 0416-675150

Bekijk het complete nieuwsoverzicht
Deel dit bericht via:
Voor meer informatie over dit bericht:
Marco Leijten LL.B RB
M 06 53 15 86 65
T 0416 67 51 50

Waarom Finc

Uw branche & úw onderneming centraal in onze dienstverlening
Pro-actief en transparant dat is samen ondernemen
Visie op korte en lange termijn actuele kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten