Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Deadline aanvraag subsidie praktijkleren inzicht !

do 5 september 2019 22:09

Met de Subsidieregeling praktijkleren stimuleert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap werkgevers om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden. Dankzij de regeling kunnen leerlingen, deelnemers, studenten of werknemers die een beroepsopleiding volgen, zich beter voorbereiden op de arbeidsmarkt en kunnen werkgevers beschikken over beter opgeleid personeel.  De vergoeding is maximaal € 2.700 per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats.

(Voor het school/studiejaar 2018-2019 kan de subsidieregeling worden aangevraagd tot uiterlijk 16 september 2019 17.00 uur.)

Tegemoetkoming in kosten

Het leerbedrijf kan in aanmerking komen voor subsidie voor het deel van de periode waarin hij begeleiding heeft verzorgd tijdens het studiejaar. Ook als een deelnemer gedurende het schooljaar stopt, krijgt de werkgever naar verhouding een tegemoetkoming in de kosten die hij heeft gemaakt voor de begeleiding. Begeleiding uit voorgaande studiejaren komt niet meer in aanmerking voor deze subsidie.
Een subsidieaanvraag dient u in na afloop van de begeleiding in het betreffende studiejaar.

Een praktijk- of werkleerplaats (gehad) op uw bedrijf?

Denkt u in aanmerking te komen voor deze regeling? Wij kunnen deze regeling voor het schooljaar 2018 -2019 nog maar enkele dagen voor u aanvragen! Neem vandaag nog contact met ons op en wij maken de aanvraag voor u in orde.

Voor het school/studiejaar 2018-2019 kan de subsidieregeling worden aangevraagd tot uiterlijk 16 september 2019 17.00 uur.

Wilt u meer weten over dit voordeel, neem contact op met Danielle Verhagen, Belastingadviseur van Finc Accountants. Contact: danielle@fincaccountants.nl of 0416-675 150

Bekijk het complete nieuwsoverzicht
Deel dit bericht via: