Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Vacature medior aangiftemedewerker

vr 25 oktober 2019 08:10

“Mijn eigen toko runnen en toch de woensdagmiddag vrij pakken, ideale combi!”

Als ervaren aangiftemedewerker bij Finc, word jij verantwoordelijk voor alle aangiften van onze klanten. Door al jouw ervaring kun je dit op je eigen manier doen, met werktijden die bij jou passen.

Kan jij het team verder op weg helpen met de aangiften vraagstukken?Dinsdagochtend pak je eerst een lekker kopje koffie. Die kun je wel gebruiken, want je weet dat er een lastige aangifte op jouw bureau ligt te wachten. Snel aan de slag dan maar. Opeens staat jouw collega naast je. Hij vraagt je om jouw kennis, “of jij hem even kan helpen met een aangifte inkomstenbelasting”. “Natuurlijk geen probleem, zullen we na de lunch samen even kijken”, zeg je. Bij de lunch spreek je een collega, hij vertelt je dat hij deze vakantie gaat bungeejumpen. Je weet niet wat je hoort! Na gezamenlijk buiten een rondje te wandelen, ga je jouw collega verder op weg helpen. Je bent best trots, want je bent net begonnen bij Finc.

Werken in teamverband
In teamverband werk je nauw samen met jouw fiscale collega’s en de accountants. Samen lossen jullie alle vragen over inkomsten- en vennootschapsbelasting op van de ondernemers uit de regio. Jij weet veel van onze klanten en signaleert kansen, zodat de ondernemer niet te veel belasting betaalt.

Privé en werk in balans
Bij Finc vinden wij de balans tussen werk en privé heel belangrijk. Deze functie kun jij perfect combineren met jouw gezin, of alle andere dingen die je graag naast je werk doet. De functie past ook goed bij je als je eventueel parttime wilt werken. Werktijden en dagen zijn flexibel in te delen, wij overleggen samen wat werkt en wat goed bij je past.

Wat kunnen wij jou bieden?
In een persoonlijk gesprek kom je pas echt te weten of wij bij jou passen. We vertellen je graag meer over de functie en de werkzaamheden, zoals het opstellen van complexe aangiften en het onderhouden van contacten met klanten, belastingdienst en overige externe partijen. Jij krijgt alle verantwoordelijkheid voor de verdere ontwikkeling van onze aangiftepraktijk.

Vakinhoudelijk kloppen we bij jou aan
Voor deze functie zoeken wij iemand die HBO Fiscaal recht/economie heeft afgerond en ruime werkervaring heeft. Jij bent vakinhoudelijk op de hoogte en kan alle werkzaamheden zelfstandig uitvoeren.

Past deze functie bij jou? Wil jij aan de slag bij Finc? App, e-mail of bel Arno, één van de eigenaren, dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Naam: Arno van Oosterhout
Telefoon: 06 12 43 79 77
Mail: arno@fincaccountants.nl

Bekijk het complete nieuwsoverzicht
Deel dit bericht via:
Voor meer informatie over dit bericht:
Grada van Leerdam
T 0416 67 51 50

Waarom Finc

Uw branche & úw onderneming centraal in onze dienstverlening
Pro-actief en transparant dat is samen ondernemen
Visie op korte en lange termijn actuele kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten