Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Vacature belastingadviseur

vr 25 oktober 2019 08:10

“Volop kansen en snel doorgroeien naar een adviserende rol”

 Jij krijgt de mogelijkheid om je binnen het vak op alle facetten te ontwikkelen. Leren én werken gaat bij Finc Accountants echt samen.

Jij haalt de uitdaging uit complexe vraagstukken
Vandaag ga jij met een lastige aangifte vennootschapsbelasting aan de slag. Je denkt: “zo even de laatste puntjes op de i” en het is klaar. Je loopt met je collega mee naar beneden. De tafel is weer gedekt en je geniet samen met je collega’s van de lunch. Jouw collega vertelt je over zijn voetbalmisser van dit weekend. Na de lunch bekijk jij samen met het team naar nieuwe fiscale uitdagingen, waar onze klanten mogelijk tegen aanlopen.

In teamverband werken aan de aangiften van onze klanten
Lijkt het je ook leuk om alle voorbereidingen te treffen voor de complexe aangiften van familiebedrijven, MKB-klanten, vermogende particulieren en internationale klanten uit de regio? Zorg jij samen met het team, dat de ondernemer niet te veel belasting betaalt, zich geen zorgen hoeft te maken? Wil jij heel goed worden in jouw vak en doorgroeien? Dan heeft Finc een mooie uitdaging voor jou als belastingadviseur.

Privé en werk in balans
Bij Finc vinden wij de balans tussen werk en privé heel belangrijk. Deze functie kun je perfect combineren met alle belangrijke dingen, die jij graag naast jouw werk doet. Werktijden en dagen zijn flexibel in te delen, wij overleggen samen wat werkt en wat goed bij je past.

Doorgroeien en ontwikkelen
In deze functie kun je veel leren en doorgroeien naar een zelfstandige belastingadviseursfunctie. Zie jij kansen waarin je je verder wilt ontwikkelen? Je krijgt alle ruimte om dit op te pakken. Het team om je heen zal je hierbij helpen.

Ben jij een belastingadviseur met 2 tot 3 jaar werkervaring? 
Wij willen jou dan heel graag ontmoeten. In een persoonlijk gesprek hoor je meer over de functie. We vertellen je meteen over jouw werkzaamheden, zoals het ondersteunen bij complexe aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Samen kijken we naar jouw ambities en hoe jij je binnen Finc kan ontwikkelen.

Voor een goede match zoeken wij iemand die minimaal HBO Fiscaal recht/economie heeft afgerond en al wat werkervaring heeft opgedaan.

Past deze functie bij jou? Wil jij aan de slag bij Finc? App, e-mail of bel Arno, één van de eigenaren, dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Naam: Arno van Oosterhout
Telefoon: 06 12 43 79 77
Mail: arno@fincaccountants.nl

Bekijk het complete nieuwsoverzicht
Deel dit bericht via:
Voor meer informatie over dit bericht:
Grada van Leerdam
T 0416 67 51 50

Waarom Finc

Uw branche & úw onderneming centraal in onze dienstverlening
Pro-actief en transparant dat is samen ondernemen
Visie op korte en lange termijn actuele kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten