Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Dennis Ligthart en Richard Jonkers treden toe tot de directie van Finc Accountants in Waalwijk

di 21 januari 2020 13:01

Dennis Ligthart (36) en Richard Jonkers (38), beiden al jaren senior accountant bij Finc Accountants, zijn op 1 januari toegetreden tot de directie.

Om de visie “Samen ondernemen” waar te blijven maken is het directieteam verder uitgebreid. Het doel van de nieuwe directie is om ondernemers te blijven helpen met het halen van hun doelstellingen, zodat de ondernemer en de lokale gemeenschap kan groeien. “Wij willen met ondernemers meegroeien en daadkrachtig en creatief advies bieden nu en in de toekomst,” zegt Arno van Oosterhout.


“We willen onze relaties helpen om op financieel en fiscaal gebied zaken goed te regelen. Zo kunnen zij zich helemaal richten op het ondernemen. Dennis Ligthart, Register Valuator en Richard Jonkers, Register Adviseur Bedrijfsopvolging kunnen nu ook mede de koers bepalen”, legt Arno van Oosterhout uit. “Er gebeurt veel in het vakgebied, ondernemers vragen om een andere dienstverlening. Met uitbreiding van de directie blijven wij ook mee veranderen”.


De samenstelling van de directie van Finc Accountants per 1 januari: Edward Gaakeer, Arno van Oosterhout, Wouter Dekker, Dennis Ligthart en Richard Jonkers.


“Dennis en ik hebben heel veel zin in deze nieuwe uitdaging”, vertelt Richard Jonkers. “Met mijn kennis op het gebied van bedrijfsfinanciering wil ik ondernemers nog verder helpen om op creatieve manieren een bedrijfsfinanciering wel mogelijk te maken”. “We willen de ondernemers uit de regio goed blijven bedienen en nieuwe diensten toevoegen op het gebied van corporate finance en bedrijfswaardering”, zegt Dennis Ligthart.

 

Bekijk het complete nieuwsoverzicht
Deel dit bericht via:
Voor meer informatie over dit bericht:
Arno van Oosterhout AA
M 06 12 43 79 77
T 0416 67 51 50

Waarom Finc

Uw branche & úw onderneming centraal in onze dienstverlening
Pro-actief en transparant dat is samen ondernemen
Visie op korte en lange termijn actuele kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten