Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Ondernemers staan stil bij de snelheid van de digitale wereld

do 31 maart 2016 14:03

Afgelopen dinsdag stond het ontmoeten en het samen ondernemen weer centraal tijdens de tweede ondernemersbijeenkomst van Finc. De kwartaalbijeenkomst, georganiseerd voor en met ondernemers, stond deze keer in het teken van digitalisering van administraties.

In samenwerking met een van de softwareleveranciers van Finc, Unit4, presenteerden Arno van Oosterhout de ontwikkelingen van vandaag rondom het compleet digitaal organiseren van administraties. Het bewust maken van het twintigtal ondernemers van de noodzaak en het nut van verandering bracht de nodige discussie op gang. Waar gaat het naartoe? Kunnen we vertrouwen op de leveranciers? Hoe kunnen systemen optimaal gekoppeld worden? 

Bij de borrel na afloop was er voldoende stof voor een gesprek met ondernemers onder elkaar. Conclusie, de meeste ondernemers zijn stappen aan het maken. De een wat grotere als de ander. Maar hoe dan ook alle aanwezigen waren het er over eens dat we in een sneltreinvaart toegroeien naar een digitale administratiewereld. 

Om tegemoet te komen aan de vragen van verschillende ondernemers organiseert Finc later dit jaar een aantal demo/experience bijeenkomst, waarbij nader kennis gemaakt kan worden met systemen, programma's en tools.

Ook behoefte om onze Samen Ondernemen Sessie bij te wonen? Meld u aan via het nieuwsbrief-formulier op deze pagina en wij plaatsen u op de mailinglist.

 

Bekijk het complete nieuwsoverzicht
Deel dit bericht via: