Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Finc-website geheel in nieuwe stijl

do 3 september 2015 20:09

Bij het opstarten van de nieuwe Finc-organisatie zijn we in sneltreinvaart gestart met het uitzetten van onze nieuwe koers. Klanten nog meer het gevoel geven dat Finc achter ondernemers staat of zelfs voor, in tijden dat dat nodig is. We willen als accountantskantoor groeien door een relevante bijdrage te leveren aan de groei van onze klanten. Iedere dag starten we met deze visie op als jong en gedreven team.

Dit is ook een van de redenen waarom we het uitwerken van onze complete nieuwe website in de zomervakantie hebben opgepakt. Met ondersteuning en advies van het professionele team van reclamebureau Janssen.nl uit Waalwijk is in een aantal weken tijd de nieuwe Finc-site opgezet en staat deze nu online.

Op de website treft u onder andere informatie aan over de specialisaties die Finc in huis heeft en welke mensen iedere dag klaar staan voor onze klanten. Actualiteiten op fiscaal-, juridisch- en financieel gebied, die van invloed kunnen zijn op uw business, plaatsen wij vanzelfsprekend op de website en kunt u van ons ook persoonlijk via E-nieuwsberichten verwachten. 

Bekijk het complete nieuwsoverzicht
Deel dit bericht via: