Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Beleving en storytelling keywords tijdens businessevenement SOS

ma 27 juni 2016 10:06

Afgelopen donderdag 23 juni organiseerde Finc een Samen Ondernemen Sessie op locatie bij Wijnhandel van Iersel in Waspik. 'Proef het succes van crowdfunding’ was het thema. Het thema kreeg op een hele positieve manier vorm tijdens ons businessbijeenkomst.

In het kort werd er vanuit diverse perspectieven naar het fenomeen crowdfinance gekeken aan de hand van de case 'De Bossche (H)eerlijkheid'. De betrokken ondernemers, Ronald Stoot (Bossche (H)eerlijkheid) en Mattijs Janssen (Janssen.nl) kregen het podium. Juist om te laten zien dat Finc samen wil ondernemen met ondernemers. Aan de hand van de businesscase van de Bossche (H)eerlijkheid sprak Stoot open over de keuze voor deze wijze van financiering, de aanpak en het belang van goede marketing in het geheel. Opvallend was dat 'beleving' en storytelling, het verhaal achter het businessplan, zeer bepalend is geweest voor het succes. "Het gaat om veel meer dan alleen de cijfers", aldus Ronald Stoot, eigenaar van de Bossche (H)eerlijkheid, die na 10 minuten online funding zijn benodigde € 80.000 binnenhaalde.

En het onderwerp leeft. Dat was wel te merken aan de interactie met de vijftig deelnemers tijdens de presentaties en bij de borrel.

We zijn Kel en Marjon van Iersel van Wijnhandel Van Iersel zeer dankbaar voor hun gastvrijheid, de heerlijke wijnen en hun bereidheid om het historische pand open te stellen voor dit evenement. Ook een woord van dank aan Ronald en zijn team van de Bossche (H)eerlijkheid voor de overheerlijke hapjes bij de borrel.

De volgende Samen Ondernemen Sessie vindt plaats op 4 oktober. Het thema van deze bijeenkomst is 'Innovatie'. Meer informatie volgt in september. 

Wilt u uw innovatie presenteren tijdens onze Samen Ondernemen Sessie, dan vernemen wij dit graag. Neem hiervoor contact op met Arno van Oosterhout via arno@fincaccountants.nl

 

Bekijk het complete nieuwsoverzicht
Deel dit bericht via: