Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Finc Accountants en bedrijfsovername-partner Adcorporate sluiten partnership

do 22 september 2016 14:09


Edward Gaakeer (Finc Accountants) per 1 september partner van Adcorporate

Per 1 september 2016 is Edward Gaakeer (Finc Accountants Waalwijk) toegetreden als partner van Adcorporate voor de regio Midden-Brabant en een gedeelte Zuid-Nederland (van Tilburg, Dongen en Waalwijk tot en met Heusden, Wijk en Aalburg, Werkendam en Sliedrecht). Door de samenwerking met Adcorporate weet Finc Accountants haar dienstverlening rondom fusies en overnames nog beter aan te laten sluiten bij wensen en verwachtingen van relaties.

Edward Gaakeer zegt over de samenwerking: “Vooral de deskundigheid van Adcorporate sprak ons erg aan. We gaan niet zomaar een verbintenis aan met een willekeurige partij". Adcorporate heeft organisatorisch en procesmatig een professionele organisatie en een zeer groot (online) netwerk met onder andere de online platforms bedrijventekoop.nl en bedrijfsovernameplein.nl.

"De samenwerking biedt toegevoegde waarde voor onze relaties", aldus Edward. "Het partnerschap met Adcorporate betekent voor ons dat we onze advieskracht kunnen vergroten en een steviger netwerk gaan bouwen voor (ver)kopende partijen. Samen ondernemen blijft hierin centraal staan, net zoals in de andere adviesdisciplines van ons kantoor. Tenslotte kunnen we sneller resultaten boeken en gebruik maken van gecertificeerde processen en modellen voor onder andere bedrijfswaardering en uiteindelijk de overeenkomsten. Dat we daarbij ook frequent overleg hebben met andere partners is voor ons intern een belangrijke pré.

Finc Corporate Finance

Finc Accountants wil in deze markt van bedrijfsovernames nadrukkelijk zichtbaar zijn en naar voren treden als specialist. Vandaar ook de naam Finc Corporate Finance voor deze dienstverlening binnen het accountantskantoor. Edward geeft aan altijd al zeer geboeid te zijn door fusie- en overnametrajecten binnen het MKB. “Overnames, met name, zijn vaak emotioneel moeilijke trajecten voor betrokkenen. Juist dan heeft de ondernemer een adviseur hard nodig. Niet alleen voor het financiële stuk, maar met name ook voor het strategische deel."

Landelijke speler Adcorporate

Adcorporate is sinds 2005 actief als partnerorganisatie voor Bedrijfsovername. Adcorporate staat voor betrokken en deskundige begeleiding bij de aan- of verkoop van bedrijven. Door de samenwerking met partners heeft Adcorporate zich ontwikkeld tot een kwalitatief sterke organisatie met een landelijke spreiding. Zo wordt kennis en expertise op het gebied van bedrijfsoverdracht beter en breder ingezet. Dit leidt tot een meer persoonlijke en zorgvuldige manier van opereren. Als partner zijn (of worden) bijvoorbeeld accountantskantoren en adviesbureaus aangesloten. De bestaande partners van Adcorporate hebben door de jaren heen bewezen dat ze goed werk verrichten op het gebied van bedrijfsopvolging. "Als zodanig verdient Finc Corporate Finance ook zeker een positie als partner", aldus Adcorporate.

Bekijk het complete nieuwsoverzicht
Deel dit bericht via: