Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Drukbezochte SamenOndernemenSessie: bedrijfsovername is actueel! Ook voor jonge ondernemers.

za 25 maart 2017 08:03

De boodschap van Edward Gaakeer, directeur/eigenaar van Finc Corporate Finance, was duidelijk afgelopen dinsdag. “Begin op tijd en met een gedegen plan aan de voorbereidingen van een toekomstige verkoop van uw onderneming.” Dinsdag 21 maart organiseerde Finc weer een Samen Ondernemen Sessie (SOS) voor ondernemers uit de regio. Dit keer met als thema bedrijfsverkoop en -overname en met een pragmatisch ingestoken presentatie van overnamespecialist Edward Gaakeer.

Overnamemarkt in beweging

Gaakeer startte zijn presentatie met de constatering: “Bedrijfsoverdrachten horen bij het ondernemersklimaat van vandaag. Niet alleen voor de Babyboomgeneratie, maar ook voor jonge ondernemers (40-50 jaar).” En dat was duidelijk zichtbaar. Met een opkomst van bijna vijftig ondernemers, waaronder vooral veertigers en vijftigers, was duidelijk te zien dat een bedrijfsverkoop niet alleen op de agenda staat van bijna-pensioengerechtigden.

Kort en bondig legde Gaakeer uit welke stappen in het proces cruciaal zijn, hoe je een onderneming echt verkoopklaar maakt en welke waarderingsvormen vandaag de dag veel gehanteerd worden. Maar ook het aankopen van een bedrijf werd nader belicht. Edward Gaakeer, sinds vorig jaar partner van landelijke speler Adcorporate, sprak positief over de ontwikkelingen in de markt en over het netwerk van Adcorporate met een groot aanbod van te koop aangeboden bedrijven in Nederland. “Met een duidelijke groeistrategie is overname zeker een interessante optie voor ondernemers”, aldus Gaakeer.

Na afloop ontvingen alle aanwezigen nog een praktische handleiding voor de aankoop én verkoop van een onderneming. “En welke deel lees je dan als eerste als je gaat verkopen?”, was de vraag van Gaakeer. “Juist, de handleiding voor het aankopen van een bedrijf! “

Samen met ons een SOS bijeenkomst organiseren?

Heeft u een onderwerp of product dat u in de schijnwerpers wil zetten tijdens onze kwartaalbijeenkomsten voor ondernemers? Neemt u dan contact op met Arno van Oosterhout via arno@fincaccountants.nl. De volgende bijeenkomst wordt georganiseerd in juni.

Bekijk het complete nieuwsoverzicht
Deel dit bericht via:
Voor meer informatie over dit bericht:
Edward Gaakeer RA
M 06 53 39 04 99
T 0416 67 51 50

Waarom Finc

Uw branche & úw onderneming centraal in onze dienstverlening
Pro-actief en transparant dat is samen ondernemen
Visie op korte en lange termijn actuele kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten