Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Een daadkrachtige accountant

inc Accountants staat voor een kordate en slagvaardige samenwerking met haar klanten. Wij werken als partner samen met ondernemers in Waalwijk en omstreken. Als accountant in de regio Tilburg bieden wij administratieve, financiële en fiscaal-juridische ondersteuning op proactieve wijze. Want als u succesvol onderneemt, betekent dit dat wij hetzelfde doen.

 

Het ontstaan van een modern administratiekantoor

Samen ondernemen is het motto van Finc Accountants. Wij staan voor snelle service, actieve besluitvorming en werken met toekomstgerichte diensten en producten. Bij ons kiest u voor jarenlange kennis en specifiek advies waar u direct iets aan heeft.

 

Wij werken toekomstgericht met diensten en producten van nu:

  • Realtime inzicht en daadkrachtig advies met digitale middelen, maar vooral ook persoonlijk contact
  • Kennis van alternatieve financiering zoals crowdfunding
  • Samenwerking met deskundige partners als u advies op maat nodig heeft op specifiek terrein.

 

Sterk netwerk

Gestart met een team van 19 collega’s in Waalwijk is ons team inmiddels uitgegroeid naar bijna 30 adviseurs, administratieve krachten en ondersteunende medewerkers. Wij geloven in samenwerking en partnerschap. Met zoveel expertise in eigen huis kunnen we niet alleen in de breedte adviseren, maar ook heel specialistische vraagstukken oplossen voor ondernemers.

 

Wij voegen kleur toe aan uw financiële zaken

Wij zijn innovatief en toch die boekhouder om de hoek. Of u nu in Waalwijk, Tilburg, Drunen, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, Loon op Zand of Heusden onderneemt. Wij denken graag proactief met u mee en houden een vinger aan de pols. Samen Ondernemen noemen we dat bij Finc. Financieel en fiscaal dragen we ons steentje bij aan uw familiebedrijf of B.V. Wij geven scherp, accuraat en effectief advies over bijvoorbeeld de overdracht van vader op dochter, financieringsvraagstukken, financiële planning en fiscale aspecten.

Kies voor toekomstgerichte oplossingen
Neem eens contact op met Finc Accountants voor een scherp en waardevol advies bij de financiering van uw bedrijfsplan. Wij helpen vele ondernemers uit Tilburg en omstreken en betekenen graag meer voor u.

 

Neem contact op