Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Krediet aanvragen bij een financieringsdesk

Finc Accountants is een daadkrachtig accountantskantoor in Waalwijk dat zich heeft gespecialiseerd in kredietaanvragen. Waar wij eerder met u en een mooie presentatie naar de bank liepen, zijn tijden veranderd. Als innovatief kantoor zijn wij hier in meegegaan. Samen ondernemen betekent ook samen een kwalitatief goed bedrijfsfinancieringsplan maken en financieringsmogelijkheden zoeken die het beste bij u passen. We zijn bekend op het gebied van crowdfunding en kennen zelfs nog tal van andere creatieve oplossingen om uw bedrijf de groei-injectie te geven die het nodig heeft. Zo beschikken wij over een financieringsdesk.

 

Geld om de wereld te veroveren

U heeft financiering nodig om een nieuw product in de markt te zetten, een bedrijf over te nemen, te innoveren of te investeren: geld om te groeien en te professionaliseren. Alle genoemde voorbeelden brengen u in een nieuwe situatie wat soms onzekerheid kan bieden. Wij staan voor een slagvaardige samenwerking met onze klanten en bekijken de zaak vanuit diverse aanvliegroutes.

 

Ruim ervaring met crowdfunding

In de afgelopen jaren is een groot netwerk ontstaan rondom Finc. Vanuit dat netwerk zijn we in staat partijen aan elkaar te verbinden die elkaar op zakelijk gebied willen versterken. Wij hebben een kennissenkring met ondernemers die op zoek zijn naar een mooie investeringskans en samen met ons willen doorpakken. Dat biedt u nu flink wat voordelen. Zo kennen wij de verschillende platformen en hebben we goede relaties opgebouwd met investeerders.

 

Finc experts

Vanwege ons innovatieve karakter kennen we diverse financieringsmogelijkheden en ook onze drive om altijd voor samenwerkingen te kiezen, biedt hulp bij zakelijke kredietaanvragen. We leggen graag verbanden en bekijken voor u eveneens de mogelijkheden van subsidies. Bijvoorbeeld door uw case eens voor te leggen aan onze gespecialiseerde subsidieadviseur. Mocht uw aanvraag om heel specifiek kapitaal gaan, dan hebben we ook nog andere professionele partners. Linksom of rechtsom: het gaat ons erom dat u verder kunt met ondernemen.

 

Een boek wordt beoordeeld op de kaft

Hoewel het wijze gezegde luidt dat het niet mag, wordt een boek wel degelijk beoordeeld op zijn uiterlijk. Dat geldt ook wanneer u een financierder voor uw bedrijf zoekt. U moet uw nieuwe product, bedrijf of investering aantrekkelijk profileren. Wij werken daarom graag samen met een full service marketing- en communicatiebureau dat helpt met de presentatie in de vorm van bijvoorbeeld professionele pitch en campagne. Want wie u bent als persoon en wat uw onderneming echt onderscheidt, geven mede de doorslag.

Modern accountantskantoor in Waalwijk
Wij bieden een financieringsdesk voor MKB bedrijven. Kies voor jarenlange kennis, snelle beslissers, specifiek advies en creatieve oplossingen financieringsvragen.

 

Neem contact op