Wij voorzien ondernemers
op daadkrachtige en creatieve wijze
van specifiek advies en oplossingen
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Boekhouding De Zinkspecialist leidt tot innovatieve app SloQ


Al jaren was de administratie een blok aan het been van marketingspecialist Soraya Roosen-Broeren, mede-eigenaar van De Zinkspecialist. Voor de Zinkspecialist verzorgde zij sinds de start van de onderneming alle administratieve werkzaamheden en de commerciële binnendienst. En dat was een behoorlijke taak. Zeker voor Soraya, die zich liever bezig houdt met marketingzaken voor het bedrijf of, sinds kort, voor haar nieuwe onderneming SloQ, een horeca-app met kortingsacties. Finc sprak Soraya over de switch naar een gedigitaliseerde administratie en de ruimte die daarmee vrij kwam voor SloQ.

24/7 weten hoe we ervoor staan
Soraya vertelt: “In 2017 hebben we onze administratie van De Zinkspecialist volledig gedigitaliseerd. Ik kwam tot de conclusie dat ik mijn energie liever stak in ondernemen en stelde de administratie-uren vaak zo lang mogelijk uit. Ook omdat de administratie steeds meer werd door de groei van ons bedrijf. Geen wenselijke situatie aangezien mijn partner en mede-eigenaar Robert en onze compagnon Michel zes dagen per week op pad zijn om voor particulieren dakgoten, hemelwaterafvoeren en deklijsten te maken door heel Nederland. Zij werken veel met opdrachtbonnen en willen weten hoe ze ervoor staan.”

Van administratie naar nieuw business
Arno van Oosterhout, directeur bij Finc Accountants, stelde voor om volledig over te gaan naar een digitale boekhouding waarbij in- en verkoopfacturen online worden geboekt en met een controletaak voor administratiespecialist Carlo Broeks van Finc Accountants. “We hebben een koppeling gemaakt tussen het facturatiepakket en het administratiepakket, automatische bankkoppelingen ingesteld en Soraya, Robert en Michel geadviseerd om inkoopfacturen te verwerken met de digitale scan- en herkensoftware.

Het team van De Zinkspecialist stemde in en alweer bijna een jaar is de administratie geprofessionaliseerd door met name een groot stuk digitalisering. Soraya legt uit: “Met elkaar kunnen we nu 24/7 en op elke locatie online opdrachtbonnen, inkoop- en verkoopfacturen verwerken en communiceren met onze contactpersoon Carlo Broeks, administratiespecialist bij Finc. En we hebben nu wekelijks een up-to-date overzicht van onze financiële situatie. Het scheelt veel tijd en vooral mij heel veel stresswerk. En die tijd heb ik nu nodig om onze nieuwe business SloQ op te tuigen met mijn zwager en online specialist Philippe Roosen.”

Ondernemen in het bloed
“Jij hebt nu je handen vrij om te doen waar jouw kracht ligt en dat is marketing en ondernemen”, vult Arno aan op het verhaal van Soraya. “Ondernemen zit echt in het bloed van de familie, dus hoe mooi is het dat we als Finc daarin kunnen bijdragen door te ontzorgen op het gebied van administratie.”

De nieuwe website van De Zinkspecialist is net live en de volgende stap is het lanceren van de app SloQ in ’s Hertogenbosch met nu al 18 horecagelegenheden uit de binnenstad als partner. De app geeft mensen de mogelijkheid om per uur te profiteren van aantrekkelijke kortingsacties bij drankgelegenheden. En de horeca kan op daluren de app gebruiken om extra gasten te trekken. “Een win-win voor horeca en consumenten. Daarom geloven we in deze applicatie en hebben we grote plannen om het verder uit te rollen in Nederland. Maar eerst van start in ’s Hertogenbosch”, aldus Soraya. 

VLOG

Bekijk hier de vlog van Soraya over haar start van Sloq en de manier waarop ze haar businessplan heeft gemaakt.

Ook tijd besparen door uw administratie te digistaliseren? Neem vrijblijvend contact met Arno van Oosterhout op via arno@fincaccountants.nl of via 0416-675150.

 

Bekijk het complete referentieoverzicht
Deel dit bericht via: