Samen ondernemen.
Dat is waar onze accountants voor staan
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Slim, simpel en snel - doe nu de Financieringsmatch!

Goed voorbereid op weg naar bedrijfsfinanciering

Doe nu de Financieringsmatch!

Het financieringslandschap verandert: nieuwe aanbieders bestormen de markt en financieringen lopen niet per se via een bank. Door nieuwe geldbronnen en -verstrekkers is het niet gemakkelijk uw weg hierin te vinden. Welke nieuwe initiatieven zijn er? Welke financier wil wat weten? Welke combinaties van financieringen zijn mogelijk? Wat staat in een onderbouwing? Hoe onderhandel je over voorwaarden? Goed advies hierin is noodzakelijk. Wij hebben de kennis en de middelen voor het slagen van uw zoektocht naar de juiste financier!

De Financieringsmatch

Bent u zich aan het oriënteren op een bedrijfsfinanciering, maar weet u nog niet goed welke financiers bij u passen? Doe dan de financieringsmatch. Zo heeft u snel een beter inzicht.

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel. Via de financieringsmatch heeft u binnen enkele minuten inzicht in het aantal financiers dat bij uw behoefte past. Maar dan? Wij helpen u graag verder op weg naar een geslaagde financiering. Als u uw gegevens achterlaat, neemt één van onze adviseurs contact met u op. Samen bespreekt u de financieringsmogelijkheden en welke financiers u wilt benaderen. Onze adviseur weet precies welke informatie elke financier nodig heeft en zorgt voor een efficiënt aanvraagproces.

Doe nu de Financieringsmatch!

Ruime keuze

Een optimale financiering is altijd een kwestie van maatwerk. Een lening van een bank is slechts één van de opties. Wij houden graag alle mogelijkheden tegen het licht om zo tot de ideale financiering voor uw bedrijf te komen. Een passende financiering komt binnen uw bereik als er voldoende keuze is tussen verschillende financiers en kredietvormen. Die keuze bieden wij u. Wij houden rekening met uw wensen en met die van de verschillende financiers met elk hun eigen diensten. Het aanbod is ruim en valt op hoofdlijnen onder te verdelen in:

  • bancair
  • lease
  • factoring
  • crowdfunding
  • alternatieve financiers 

Uw financiering goed geregeld

Wij adviseren u graag op uw weg door het financieringslandschap. Wij bieden u toegang tot een netwerk van meer dan 40 nieuwe én vertrouwde financiers en vergroten daarmee de kans dat u meerdere offertes ontvangt en kunt vergelijken. Bovendien geniet u voordelige voorwaarden door afspraken met financiers.

Verder praten?

Heeft u de financieringsmatch gedaan? Wij helpen u graag verder! In een oriënterend gesprek vertellen wij u graag welke rol wij kunnen vervullen bij uw financieringsaanvraag. Een slimme start vormt de basis voor een geslaagde financiering. Neem contact op met financieringsspecialist Richard Jonkers via 0416-675150 of richard@fincaccountants.nl

 

Van Financieringsmatch naar gesprek; maak een afspraak!Ga naar Accountancy