Samen ondernemen.
Dat is waar onze accountants voor staan
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Financieringsdesk

Finc Accountants is gestart met de Finc Financieringsdesk. Samen met Mark van Mensvoort MBA, financieringsspecialist en crowdfundcoach van Mens & Markwerking en voormalig accountmanager MKB bij een grootbank, hebben wij de handen ineen geslagen om ondernemers te helpen bij het realiseren van gezonde bedrijfsfinancieringen. Daarbij gaan wij uit van de kracht van ‘gestapelde’ financieringen, financieringen met meerdere partijen.

De strategie van gestapeld financieren is een passend antwoord in een tijd waar banken regelmatig gepasseerd worden en veel aandacht gaat naar bijvoorbeeld crowdfunding. De filosofie van Finc is namelijk dat een gezonde financiering ontstaat door een gezamenlijke inzet van de (huis)bankier, de overheid en aanvullende partijen. Jarenlange ervaring met het aanvragen van financieringen is in de Finc Financieringsdesk gebundeld met kennis en kunde in het beoordelen van financieringsaanvragen. Samen ondernemen voor de ondernemer, zoals de visie van Finc luidt.

Meerdere partijen vertrouwen in uw plan

De kracht zit hem volgens Finc in het feit dat vanuit deze financieringsdriehoek toetsing, beoordeling en monitoring van het bedrijfsplan en de uitvoering goed geregeld is. “Een geldverstrekker toetst het ondernemers- alsmede financieringsplan voordat een lening wordt verstrekt. Indien meerdere partijen geloven in het plan en een bijdrage leveren krijg je een kwalitatief goede financiering. “, aldus Arno van Oosterhout AA, directeur en accountant bij Finc Accountants. “Ook is het tariefmatig over het algemeen goedkoper om een financiering bij een bank en de overheid af te sluiten, dan bij andere marktpartijen.

Van start bij de huisbankier
Finc zet een complete financieringsaanvraag op en maakt een ‘routemap’ met bedrijfs- en fiscaaladvies. Dit resulteert ineen aantal interessante financieringsoplossingen voor de ondernemer. Dit naar gelang de investeringsbehoefte van het bedrijf voor bijvoorbeeld:

  • financiering voor vastgoed
  • bedrijfsovername / bedrijfsopvolging
  • werkkapitaal (debiteuren, voorraad)
  • bedrijfsmiddelen
  • overbruggingsfinanciering
  • groeifinanciering.

Vervolgens heeft de financieringsdesk een landelijk netwerk aan financiële partijen waarmee de best passende financieringsoplossing voor het bedrijf geregeld kan worden. 

Financieringsmatch

Bent u zich aan het oriënteren op een bedrijfsfinanciering, maar weet u nog niet goed welke financiers bij u passen? Doe dan de financieringsmatch. Zo heeft u snel een beter inzicht. Finc Financieringsdesk heeft een slimme en snelle tool ontwikkeld waarmee u binnen enkele minuten een helder inzicht krijg in uw mogelijkheden. Met deze tool maakt u eigenlijk zelf al een quick scan van uw financieringskansen.

DOE DE FINANCIERINGSMATCH

Fiscaal support bij innovatie of bedrijfsopvolging
Het werk gaat verder dan alleen het opstellen van de aanvraag. De Finc Financieringsdesk stelt ondernemersplannen op of beoordeelt deze, maakt risicoanalyses en werkt een kwalitatief financieringsplan uit om dit vervolgens uit te zetten bij financieringspartijen. Groot voordeel bij financieringsaanvragen voor innovatie- en overheidsprojecten alsmede bedrijfsopvolging is de fiscale deskundigheid die we in huis hebben. Daarnaast hebben we in de persoon van Richard Jonkers, een specialist in huis op het gebied van bedrijfsopvolging binnen de familiesfeer of van werkgever of werknemer.

Team

De Finc Financieringsdesk is een specialistenteam dat bestaat uit directeur/accountant Arno van Oosterhout AA, accountant Richard Jonkers AA en financieringsspecialist Mark van Mensvoort MBA van Mens & Markwerking.

Mens & Markwerking

Mark van Mensvoort MBA is ervaringsdeskundige in het financieringslandschap met banken, crowdfunders en overheid. Met zijn bancaire achtergrond en huidige functie als crowdfundcoach weet hij hoe een kwalitatief financieringsvoorstel eruitziet, hoe ze beoordeeld worden door partijen in de markt, zoals Rabobank, ING, ABNAMRO, KNAB en Qredits, en wat er nodig is om de beste voorwaarden voor financiering op tafel te krijgen.

 

Zoekt u financiering voor uw onderneming?
Neem dan vrijblijvend contact op met de Finc Financieringsdesk.Ga naar Slim, simpel en snel - doe nu de Financieringsmatch!
Arno van Oosterhout AA
M 06 12 43 79 77
T 0416 67 51 50
Richard Jonkers AA RAB
M 06 22 90 88 53
T 0416 67 51 50

Waarom Finc

Uw branche & úw onderneming centraal in onze dienstverlening
Pro-actief en transparant dat is samen ondernemen
Visie op korte en lange termijn actuele kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten