Finc staat voor financiƫle
rust en zekerheid.
U mag ondernemen.
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Audit & Assurance

Zekerheid geeft rust. Heeft u zekerheid over uw cijfers nodig? Moet u bijvoorbeeld uw jaarrekening laten controleren of heeft u een accountantsverklaring nodig voor een financiering, aanbesteding, subsidie, verkoop of herstructurering? Dan bent u bij Finc Accountants aan het juiste adres. Onze specialisten geven u deze rust. Zodat u zich volledig kunt richten op wat u het liefste doet: ondernemen.

We combineren onze controle graag met een brainstorm over een effectieve omgang met de financiële risico's in uw organisatie. Zo verandert uw jaarlijkse jaarrekeningcontrole van een wettelijke verplichting in een mogelijkheid om verder te professionaliseren.

Vanwege de strenge regelgeving worden aan accountantskantoren steeds hogere eisen gesteld aan de verplichte vergunning voor het uitvoeren van controles. Veel kantoren besteden hun controles dan ook uit of stoppen met het aanbieden ervan. (lees hier het onlangs verschenen rapport van de AFM: AFM: Aantal niet-oob-kantoren gedaald van 403 naar 347

Finc Accountants beschikt over de benodigde expertise. Hierdoor is onze dienstverlening persoonlijk en krijgt u dezelfde kwaliteit voor een betere en transparante prijs.

Zorgvuldig traject

Voordat we met een controleopdracht beginnen, bespreken we eerst uw verwachtingen en onze werkwijze. Ook maken we een heldere berekening van de kosten. Pas als we het hierover eens zijn, gaan we starten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Als u vervolgens onze verklaring bij uw jaarrekening of verantwoording ontvangt, weet u zeker dat uw cijfers kloppen. 

 

Veelzijdige expertise, meer dan controle

Finc Audit & Assurance staat voor meer dan alleen de controle van de jaarrekening. Een groeiend aantal relaties weet ons te vinden voor uiteenlopende assurance-opdrachten. Zo hebben we recent voor een opdrachtgever een omvangrijk fraudeonderzoek verricht. Ook hebben we verschillende inleenverklaringen (voor medewerkers die bij derden worden ingezet) opgesteld. Verder hebben we voor diverse relaties van Finc en van regionale administratiekantoren subsidieverantwoordingen gecontroleerd. Dat laatste is inmiddels een specialiteit van Finc geworden. We hebben hiervoor een standaard werkwijze ontwikkeld, met als trefwoorden: transparant, kwaliteit en een vaste lage prijs.

 

Wilt u zekerheid over uw cijfers?
Neem dan vrijblijvend contact op met Finc Accountants.Ga naar Controle & Bewindvoering
Kelly Sleenhoff
T 0416-675150
Niels Hamers
M 06 41 23 82 88
T 0416 - 675 150
drs. Wouter Dekker AA
M 06 10 11 43 63
T 0416 67 51 50
Edward Gaakeer RA
M 06 53 39 04 99
T 0416 67 51 50
Ruben van der Velden
T 0416 67 51 50

Waarom Finc

Uw branche & úw onderneming centraal in onze dienstverlening
Pro-actief en transparant dat is samen ondernemen
Visie op korte en lange termijn actuele kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten