Grip op uw financiƫle planning en
geen zorgen over uw vermogen voor later
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Financial & Estate Planning

Financiële planning biedt een totaalbeeld van uw inkomsten en uitgaven, zowel op korte termijn als in de verre toekomst. Met een goede financiële planning weet u op elk moment of u voldoende inkomsten of vrij vermogen tot uw beschikking heeft. Zo heeft u grip op uw financiële situatie en voldoende inkomen voor later. Wilt u een duidelijk overzicht van uw mogelijkheden, nu en in de toekomst? Finc Accountants helpt u graag verder.

Met een heldere financiële planning weet u precies hoe u er financieel voor staat. Welk bedrag moet uw woning of bedrijf minimaal opbrengen? Is het nodig om in pensioenproducten te investeren?  Wat is het saldo van uw inkomsten en uitgaven door de jaren heen, tot ver na uw pensionering? Samen met u brengen wij uw wensen en doelstellingen in kaart en bepalen wij wat u echt nodig heeft. Ons advies vatten wij samen in een helder en overzichtelijk rapport. Wij adviseren dus uitdrukkelijk niet over financiële producten, maar geven inzicht in en een overzicht van uw financiële situatie. Bovendien doen wij dit voor een zeer aantrekkelijk tarief, dat we van te voren met elkaar afspreken.


Estate planning  
Een belangrijk onderdeel van uw financiële toekomst is het begeleiden van uw vermogen naar een volgende generatie. Estate planning. Wanneer u kiest voor estate planning bij Finc Accountants, adviseren wij u over de mogelijkheden om uw vermogen op een zo gunstig mogelijke manier over te dragen. Hiervoor zetten we verschillende middelen in, zoals schenkingsplannen, testamenten, huwelijkse voorwaarden en levensvolmachten. U bepaalt waar uw vermogen terechtkomt, zodat u uw geliefden verzorgd kunt achterlaten.

Of wellicht nu al vermogen delen met uw kinderen. Kan uw kind een financieel ruggensteuntje goed gebruiken? Denk hierbij aan financiële steun voor studiekosten, alsmaar stijgende maandlasten, de koop van een woning of tijdelijk wegvallen van inkomen door het verlies van een baan. Of misschien wil uw kind de lang gekoesterde droom van een eigen bedrijf verwezenlijken of het stokje van het familiebedrijf overnemen. Laat u inspireren door onze advieswijzer en kijk wat de mogelijkheden zijn voor nu en morgen.  

Wilt u zekerheid over uw financiële heden en toekomst?
Neem dan vrijblijvend contact op met Finc Accountants.Ga naar Finc Advieswijzer Estate planning 2017
Edward Gaakeer RA
M 06 53 39 04 99
T 0416 67 51 50
Marco Leijten LL.B RB
M 06 53 15 86 65
T 0416 67 51 50
Jaap Snelders LL.M RB
T 0416 67 51 50

Waarom Finc

Uw branche & úw onderneming centraal in onze dienstverlening
Pro-actief en transparant dat is samen ondernemen
Visie op korte en lange termijn actuele kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten