Dave Buskermolen en Robby Jonkers

"Onze passie is horeca, niet boekhouding"

Restaurant De Molen is al jaren een begrip in Kaatsheuvel en omstreken. In de monumentale graanmolen verzorgt een gepassioneerd team voor hun gasten dagelijks de lunch, een diner of borrel. Dave Buskermolen en Robby Jonkers heropenden het restaurant in 2014 en ze hebben vanaf het begin de administratie bij Finc Accountants ondergebracht.

‘Vanuit ons netwerk kenden we Edward al zijdelings. We zijn om tafel gaan zitten en het eerste gesprek voelde meteen goed. Daarop besloten we om onze gehele boekhouding door Finc te laten doen. Grootboekrekeningen, jaarrekeningen, overzichten, salarisadministratie; we laten het allemaal door hun verzorgen. Als we vragen hebben of er is iets niet duidelijk, dan kunnen we terecht bij ons vaste aanspreekpunt Ruud de Kort. Inmiddels is Ruud goed bekend met De Molen, waardoor hij actief kan meedenken bij financiële vraagstukken.

Ook de loonadministratie voor de circa 50 personeelsleden die we in dienst hebben, regelen we met behulp van Finc Accountants. Begin dit jaar hebben we daarin een efficiëntie slag gemaakt door de loonstroken en arbeidsovereenkomsten nog verder te automatiseren. Het arbeidscontract wordt nu met één klik op de knop opgesteld door middel van een op maat gemaakte template. Inclusief digitale ondertekening; superhandig en tijdbesparend. Zo kunnen wij ons volledig richten op het restaurant en onze klanten.’

Jouw specialist

Edward Gaakeer RA
06 53 39 04 99
edward@fincaccountants.nl

Jouw specialist

Ruud de Kort MSc
06 22 76 09 22
ruud@fincaccountants.nl