19 oktober 2021

Welkom bij het team, Thijs!

Sinds 1 oktober is het team van Finc Accountants uitgebreid met belastingadviseur Thijs Aussems. Hij stelt zich graag aan je voor!

Op een verjaardag kwam ik een Finc-medewerker tegen die mij vertelde hoe jong, enthousiast en ondernemend Finc was. Dit wilde ik natuurlijk met eigen ogen beschouwen! Ik werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en merkte al snel de professionele en zorgvuldige werkwijze in een jong en vitaal team! Daar pas ik wel tussen!

Belastingadviseur

Momenteel ben ik bij Finc werkzaam als belastingadviseur binnen een professioneel team met gevarieerde niveaus aan ervaring. Hierdoor kunnen we veel van elkaar leren en elkaar helpen. Voorheen werkte ik – naast mijn fiscale Master aan Tilburg University – bij een groter accountancy- en adviesbureau. Ik merk dat de grootte van Finc en de bijbehorende laagdrempeligheid mij erg aanspreken.

Mijn eerste periode bij Finc spreekt mij erg aan. Ik heb leuke collega’s, mooie adviesopdrachten en zie een hoop potentie. Ik kijk erg uit naar mooie klantgesprekken en adviesopdrachten!

Ambitie

Naast mijn werk bij Finc volg ik de MBA-opleiding Strategy and Organization aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ik ambieer dan ook een functie binnen Finc waarbij ik mijn fiscale kennis kan combineren met mijn bedrijfskundige en strategische kennis.

terug naar nieuwsoverzicht