14 december 2021

Welkom bij Finc, Corné!

Corné van Dijk kwam in contact met Finc dankzij Jarno Jochems. Jarno gaf aan dat een gesprek tussen Corné en Finc wel eens interessant kon zijn. En niets bleek minder waar…

“Het gesprek met Finc gaf meteen een goede indruk. Finc kwam op mij over als een stabiel en informeel accountantskantoor waar ik de kans krijg om me te ontwikkelen. Mijn ambities binnen Finc zijn het vergaren van extra kennis zodat ik verder kan doorgroeien binnen de organisatie.”

Klanten een vertrouwd gevoel geven
“Doorgroeien is voor mij erg belangrijk want ik wil blijven verbeteren zodat ik klanten nóg beter kan begeleiden en kan adviseren. Klanten een vertrouwd gevoel kunnen geven vind ik erg belangrijk in mijn rol als assistent accountant.”

Open karakter
“Deze functie is voor mij niet onbekend. Ik heb al veel ervaring in deze en gerelateerde functies bij andere accountants- en administratiekantoren. Finc onderscheidt zich voor mij echt van andere kantoren door het open karakter. Mensen willen elkaar helpen en iedereen staat altijd open voor eigen inbreng.”

Nieuwsgierig of Finc ook bij jou past? We zijn op zoek naar Assistent Accountants dus neem gerust contact op! Hier lees je alles over de functie van Assistent Accountant. 

terug naar nieuwsoverzicht