9 maart 2020

Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen bij Bol.com?

Op 26 maart zal de allereerste sessie van Finc’s Controller Netwerk bij Bol.com plaatsvinden. Kennis delen over de operational excellence practices van Ingram Micro en Bol.com

Hoe optimaliseert Ingram Micro, de logistieke partner van Bol.com, de logistieke processen? Black Belt en Lean Six Sigma expert Bart de Man vertelt hoe zij het bestaande magazijn optimaliseren door slimmer te werken. Ook vertelt hij vanuit zijn rol als Continuous Improvement Manager bij Ingram Micro hoe zij door constant te verbeteren steeds meer items weten te verwerken binnen de bestaande logistieke processen.

Agenda Donderdag 26 Maart van 09.30 tot 12.30

  • 9:30 – 9:45 Registreren en ontvangst met koffie bij Bol.com
  • 10:00-10:15 Welkom Wouter Dekker, mede-eigenaar Finc Accountants
  • 10:15 –11:00 Bart de Man Continuous Improvement Manager Ingram Micro
  • 11:15 – 12:00 Rondleiding bij Bol.com
  • 12:00–12:30 Kennisdeling met mede-controllers in combinatie met een lunch

Je leert van de expert en mede-controllers. Eenmaal terug op kantoor kun je met de opgedane kennis aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen je onderneming. Kom kennismaken en ontmoet op een gezellige manier mede-controllers uit de regio.

Ben jij financieel directeur, controller of de financiële expert binnen je bedrijf? Meld je nu aan voor de Controller Netwerk sessie bij Bol .com.

De eerste bijeenkomst is al helemaal vol! Wil jij er volgende keer wel bij zijn? Schrijf je dan snel in. We houden je dan als eerste op de hoogte van de volgende bijeenkomst in juni.

Klik hier om je aan te melden voor het laatste nieuws over Finc’s Controller Netwerk > 

terug naar nieuwsoverzicht