Juridisch Advies

Bedrijfsjurist inschakelen

Regelmatig maken ondernemers gebruik van het advies van onze bedrijfsjurist. Bijvoorbeeld voor het opstellen en controleren van inkoopcontracten of algemene voorwaarden. Bij Finc Accountants hebben we een bedrijfsjurist in dienst die je kunt inschakelen als juridische vraagbaak voor zaken op het gebied van arbeidsrecht en ondernemersrecht. De wet is een lastig domein waar onze deskundige bedrijfsjuristen goed raad mee weten. Neem als voorbeeld een ontslagprocedure van een medewerker. Als je niet voldoende kennis hebt van het arbeidsrecht, kies dan voor een bedrijfsjurist inhuren. Zo ben je zeker van de juiste aanpak: je kunt erop vertrouwen dat onze jurist zijn kennis op peil heeft inzake wetgeving en jurisprudentie.

Meer informatie over Bedrijfsjurist? Neem contact op!

Bedrijfsjurist inhuren voor juridische ondersteuning

Vind je je onderneming te klein voor een eigen bedrijfsjurist inhuren, maar heb je wel behoefte aan af en toe juridische ondersteuning? Dan biedt Finc Accountants de oplossing. De juristen van Finc huur je in en voor advies over de meest uiteenlopende juridische zaken. De meeste ondernemers met wie wij werken, vinden het prettig om af en toe eens een contract of vraagstuk met een jurist te delen. Het kan zijn dat je een geschil hebt met een werknemer, of je wil een nieuwe samenwerking aangaan en de overeenkomst laten controleren. Uiteraard kun je incidenteel juridisch advies inwinnen bij een externe partij. Maar is het niet fijner als je altijd bij een juridisch adviseur terecht kunt die je onderneming door en door kent? Kies voor de juridische kennis van Finc en je kunt altijd rekenen op een deskundige advies.

Waar kan de bedrijfsjurist van Finc Accountants je allemaal bij helpen?

  • het adviseren bij reorganisatie en ontslagen rondes;
  • advies over aandelen uitgifte en bedrijfsovername;
  • juridische vraagbaak voor personeelszaken;
  • het controleren van opgestelde en aangegane contracten, zowel inkoop- als verkoopcontracten;
  • controleren en aanpassen van de Algemene Voorwaarden.

Juridische vraagbaak voor je onderneming

Ben je op zoek naar een betrouwbare juridische vraagbaak? Om alle juridische zaken voor je onderneming op orde te hebben en te houden, kies je voor een bedrijfsjurist van Finc inhuren. Onze juridische vraagbaak schakel je in voor een stevige bodem waarop je onderneming concreet verder kan bouwen. We zijn op de hoogte van de laatste juridische wijzigingen. Denk daarbij aan interne of externe contracten, opzegtermijnen, ontslagregelingen, bedrijfsovername of de aankoop van onroerend goed. Als je ergens over twijfelt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze bedrijfsjurist.

Jouw specialist

Marco Leijten LL.B RB
06 53 15 86 65
marco@fincaccountants.nl

Jouw specialist

Edward Gaakeer RA
06 53 39 04 99
edward@fincaccountants.nl

Jouw specialist

Dennis Ligthart AA RV
06 53 74 27 53
dennis@fincaccountants.nl