Juridisch Advies

Ontslagrecht en de fiscus

Bij ontslagrecht denk je als ondernemer misschien in eerste instantie niet aan de expertise van een accountantskantoor. Maar zodra een ontslag- ofwel transitievergoeding een rol gaat spelen, heb je te maken met de belastingdienst. De jurist ontslagrecht van Finc Accountants kan je adviseren over alle zaken die spelen rondom een ontslag op staande voet of met wederzijds goedvinden. Maar ook bij een arbeidsconflict of onderhandelingen over de ontslagvergoeding kun je rekenen op advies van Finc Accountants. Als jij als ondernemer in de positie zit dat je een van je werknemers moet ontslaan, is het erg prettig als je advies kunt vragen aan iemand die je situatie kent en die thuis is in het ontslagrecht. Heb je twijfels of je de goede keuzes maakt? Ook dan kun je bij ons terecht voor overleg en een frisse blik als onafhankelijke partij met kennis van zaken.

Meer informatie over Ontslagrecht? Neem contact op!

Jurist ontslagrecht van Finc Accountants

Ontslagrecht is het geheel aan regels dat de rechten en plichten voorschrijft die werkgever en werknemer ten opzichte van elkaar hebben als een arbeidsovereenkomst wordt beëindigd. Onze jurist ontslagrecht is gespecialiseerd in arbeidsrecht waar het ontslagrecht een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Het voordeel van een jurist ontslagrecht is dat hij volledig op de hoogte is van alle regels, ontwikkelingen en jurisprudentie. Hierdoor kan Finc je helpen bij het zo netjes mogelijk afhandelen van het ontslag van een van je medewerkers. In eerste instantie zullen we proberen om te bemiddelen om zo een ontslag of dreigend conflict te voorkomen.

Juridisch advies over ontslagrecht

Waarom zou je kiezen voor juridisch advies over ontslagrecht van Finc Accountants? Met al onze klanten hebben we in de loop der jaren een goede, persoonlijke band opgebouwd, we kennen de ondernemingen beter dan alleen maar de cijfers. Als er een conflict loopt dan zijn we daar in de meeste gevallen al vanaf het begin af aan van op de hoogte. Hierdoor kunnen we ook het best passende juridisch advies over ontslagrecht geven. We zijn thuis in het opstellen van arbeidscontracten én beëindigingsovereenkomsten. Of we ondersteunen je bij de onderhandelingen over een ontslagvergoeding. En hoe pak je het ontslag bij een disfunctioneren van een van je medewerkers aan? Spelen er bij dat ontslag misschien bedrijfseconomische redenen een rol? Onze jurist ontslagrecht denkt met je mee en adviseert.

Stel je vraag over ontslagprocedures

Kom je in een situatie terecht die je niet had zien aankomen en draait dit mogelijkerwijs uit op een arbeidsconflict? Laat je dan direct adviseren over alles wat te maken heeft met ontslagrecht door de juristen van Finc Accountants. We hopen altijd op de-escalatie en kijken we een procedure kunnen voorkomen. Zo kunnen we jou als ondernemer namelijk geld, tijd en een berg met stress besparen. Neem contact op met Finc als je problemen hebt met een van je werknemers. Er zijn in het ontslagrecht zoveel regels. We kijken graag met je mee, aarzel dus niet om advies te vragen ons deur staat altijd open.