Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering om in je onderneming te investeren

Wil je in je bedrijf investeren en zoek je de best passende bedrijfsfinanciering voor je onderneming? Finc Accountants kijkt graag met je mee naar de cijfers. We onderzoeken de mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering zodat we goed helder hebben wat je financiële behoefte is. Bespreek met ons je toekomstvisie en doelstellingen, dan kijken wij vervolgens naar welke financieringspartijen aantrekkelijk zijn om je dromen waar te maken. Zijn je plannen nog niet concreet? Geen punt, juist dan is het handig om al eens een keer te komen sparren over je ideeën. Het zal je zeker al een stap verder brengen.

Meer informatie over Bedrijfsfinanciering? Neem contact op!

Mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering

Als ondernemer zie je altijd kansen in de markt, je houdt je ogen open voor mogelijkheden om je onderneming uit te breiden. Misschien wil je een andere onderneming overnemen, heb je extra financiering nodig voor de herinrichting van je bedrijfspand of voor investering in machines. Om de plannen concreet te maken zijn er diverse mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering. Bij Finc weten we wat de banken voor criteria hanteren en waaraan een goed onderbouwde aanvraag voor bedrijfsfinanciering moet voldoen. Bovendien hebben we een breed netwerk met directe contacten naar kredietverstrekkers. Wil je een inschatting of een aanvraag een kans van slagen heeft. Doe de financieringscheck >

Er zijn verschillende soorten bedrijfsfinanciering:

• Lopend krediet. Dit kun je flexibel inzetten voor bijvoorbeeld financiering van debiteuren of voorraad.
• Zakelijke lening. Het financieringsdoel, het bedrag, de looptijd en het aflossingsbedrag zijn vastgelegd. Nog steeds verstrekken banken het overgrote deel van de bedrijfsfinancieringen.
• Garant- of borgstelling van de overheid via Borgstelling MKB Kredieten. Hierdoor geven banken eerder een lening, want ze lopen minder risico.
• Microfinanciering. Dit is een microkrediet met een lening van maximaal 50.000 euro.
Crowdfunding. Haal geld op bij een grote groep mensen die allemaal een deel financieren. Finc helpt je bij crowdfunding in combinatie met bankfinanciering.
• Subsidies. De overheid ondersteunt projecten, bijvoorbeeld op het gebied van innovatie of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Soorten bedrijfsfinanciering: wat zijn de mogelijkheden?

Vaak heb je extra financiering nodig om groei van je bedrijf te realiseren. Of het nu gaat om vastgoedfinanciering, groeifinanciering, overbruggingsfinanciering, werkkapitaal of een financiering van een beleggingspand, onze accountants kijken naar welke soorten bedrijfsfinanciering het beste bij je onderneming passen. Als externe partij kijken we kritisch en onderbouwen we de voor- en nadelen op een helder manier. Op basis van je situatie en financieringsbehoefte kan je ook zelf kijken welke mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering het beste aansluit. Doe de financieringscheck > 

Ambitieuze groeiplannen

Je hebt ambitieuze groeiplannen. Maar hoe financier je de groei van je onderneming en wat zijn de mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering? Denk je over bedrijfsfusie, bedrijfsopvolging, bedrijfsovername of bedrijfsverkoop en weet je niet waar je moet beginnen? Finc Accountants helpt je bij alle ondernemersuitdagingen en we nemen graag een actieve regisseursrol op ons. Goede begeleiding en het managen van verwachtingen zijn erg belangrijk, zeker in deze tijd van aangescherpte eisen waar bedrijfsfinanciering aan moet voldoen. Een inschatting maken of een financiering mogelijk is? Doe de financieringscheck >