Administratie

Salarisadministratie: tijdig en foutloos

De salarisadministratie moet perfect in orde zijn, want zodra je personeel in dienst krijgt, is het belangrijk dat de salarissen nauwkeurig en op tijd worden overgemaakt. Door de groei van je onderneming heb je naast de maandelijkse uitbetaling aan je personeel ook te maken met specificaties, jaaropgaves, pensioenopbouw, bruto-netto salaris berekenen en ziekmeldingen. De adviseurs van Finc weten op het gebied van loonadministratie en wet- en regelgeving wat er speelt in Nederland. Bovendien is een goede afhandeling van de salarisadministratie noodzakelijk om alles correct te overleggen aan de fiscus en de juiste informatie aan pensioenfondsen, arbodienst en/of UWV te kunnen geven. Als je de salarisadministratie wil uitbesteden en meer wil weten over de bijbehorende tarieven, neem dan contact op en plan een afspraak met een van onze adviseurs.

Meer informatie over Salarisadministratie? Neem contact op!

Salarisadministratie uitbesteden tegen interessante tarieven

Onze aanpak is nuchter en recht door zee. Bij het salarisadministratie uitbesteden aan Finc horen eerlijke tarieven. Vanzelfsprekend zetten we ons maximaal in voor een overzichtelijke salarisadministratie en het behalen van tijdswinst voor je onderneming. We weten hoe belangrijk het voor jouw als ondernemer is dat je medewerkers de juiste loonstroken op tijd ontvangen en dat de af te dragen loonheffingen en sociale premies correct worden afgedragen. Bij Finc werken we met een digitaal portaal voor de werkgever en werknemer, zodat voor beiden de loongegevens altijd 24 uur per dag beschikbaar zijn. Zo heb je altijd de meest actuele informatie bij de hand.

Betrouwbare loongegevens

Door het uitbesteden van de salarisadministratie aan Finc Accountants, ben je er zeker van dat de betalingen aan je medewerkers betrouwbaar zijn. We zijn opgericht door ondernemers en werken dagelijks met en voor ondernemers. Vandaar dat we alle expertise in huis hebben, maar ook als geen ander begrijpen dat iedere onderneming weer anders is, met specifieke vragen en behoeftes. Graag gaan we dus in gesprek zodat we jou en je bedrijf goed leren kennen. Als Brabants bedrijf met bourgondische inslag nemen we onder het genot van een kop koffie alle tijd voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek vertellen we meer over wat het salarisadministratie uitbesteden inhoudt en de bijbehorende vaste tarieven die we hanteren.

Salarisadministratie DGA door Finc Accountants

Onze adviseurs hebben actuele kennis van de salarisadministratie DGA; de directeur-grootaandeelhouder die bij een Nederlandse BV (besloten vennootschap) of NV (naamloze vennootschap) werkzaam is. Voor de belastingdienst is het belangrijk om vast te stellen of je als DGA wordt aangemerkt, voor ons is dit van belang om een passende salarisadministratie DGA te kunnen voeren. Wil je weten wat we kunnen betekenen voor de salarisadministratie? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan contact op. Je kan ons telefonisch bereiken op 0416-675150. Heb je liever contact per e-mail? Vul dan het contactformulier in. We nodigen je graag uit op ons kantoor in Waalwijk, zodat we persoonlijk kunnen toelichten waarmee we jouw onderneming het beste kunnen ondersteunen.

Jouw specialist

Richard Jonkers AA RAB
06 22 90 88 53
richard@fincaccountants.nl

Jouw specialist

Dennis Ligthart AA RV
06 53 74 27 53
dennis@fincaccountants.nl