Juridisch Advies

Algemene voorwaarden opstellen

De algemene voorwaarden opstellen is vaak iets wat er bij drukke ondernemers bij inschiet of even tussendoor moet worden geregeld. Toch is het belangrijk om de bepalingen in de voorwaarden goed op je onderneming af te stemmen. Laat de algemene voorwaarden door Finc Accountants opstellen of nakijken om problemen te voorkomen. In de algemene voorwaarden van een onderneming leggen we alle zaken over aansprakelijkheid, garantie, klachten, herroepingsrecht, tarieven en betalingsvoorwaarden vast.

Meer informatie over Algemene voorwaarden opstellen? Neem contact op!

Algemene voorwaarden laten opstellen

Is je onderneming de afgelopen jaren hard gegroeid? Vooral bij die ondernemingen zien we vaak dat de algemene voorwaarden die ze ooit hebben laten opstellen, niet goed meer aansluiten. Als je goede algemene voorwaarden laat opstellen, bescherm je jouw onderneming optimaal. Bovendien ben je er dan zeker van dat je tegenover klanten en opdrachtgevers voldoet aan alle wettelijke verplichtingen. Finc Accountants kan je algemene voorwaarden op maat opstellen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar bepaalde contractuele onderdelen die voor de bedrijfsvoering of je branche van belang zijn. Algemene modelvoorwaarden zijn namelijk vaak niet voldoende.

Juridische zekerheid

De algemene voorwaarden door Finc accountants laten opstellen geeft je juridische zekerheid. Wij helpen ondernemers bij het algemene voorwaarden laten maken, zoals:
• inkoopvoorwaarden
• leveringsvoorwaarden
• garantievoorwaarden
• licentievoorwaarden
• gebruikersvoorwaarden

We denken bovendien aan zaken als aansprakelijkheid, wanneer de voorwaarden van toepassing zijn, wettelijke betalingstermijnen en een duidelijke geschillenregeling.

Algemene voorwaarden laten maken

De algemene voorwaarden laten maken door Finc Accountants is voor veel groeiende ondernemers de oplossing. Zodra deze zijn opgesteld, nodigen we je graag uit voor een toelichting. Zo kunnen we nog een aantal tips meegeven, bijvoorbeeld over de manier waarop de klant akkoord moet gaan met jouw voorwaarden. Te druk voor een afspraak op kantoor? Omdat we zelf ook ondernemers zijn, begrijpen we dat als geen ander. We denken graag mee, bijvoorbeeld door een telefonische toelichting in te plannen. Een ding is zeker: de tijd die we samen investeren in algemene voorwaarden opstellen voor je bedrijf, zal zich dubbel en dwars uitbetalen in het voorkomen van onduidelijkheden bij je klanten.

Klare taal

Zit je niet te wachten op een document met onduidelijk juridisch geneuzel? Bij Finc communiceren we in klare taal. Als je ervoor kiest om de algemene voorwaarden door ons te laten maken, stellen we deze in duidelijke woorden. We houden er niet van om zinnen zonder een doel ingewikkeld te maken, net zomin als onnodig gebruik van vage juridische termen. Bovendien: je klanten moeten begrijpen wat ze accepteren. Als de voorwaarden goed zijn geregeld, kan je met een gerust hart al je aandacht richten op andere ondernemerszaken. Nieuwsgierig naar wat Finc Accountants voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op en we gaan graag samen aan de slag!

Jouw specialist

Marco Leijten LL.B RB
06 53 15 86 65
marco@fincaccountants.nl

Jouw specialist

Edward Gaakeer RA
06 53 39 04 99
edward@fincaccountants.nl

Jouw specialist

Dennis Ligthart AA RV
06 53 74 27 53
dennis@fincaccountants.nl