Juridisch Advies

Arbeidsrecht en juridisch advies

Uit de praktijk blijkt het voor een drukke ondernemer vaak niet te bolwerken om naast de dagelijkse werkzaamheden, ook nog eens op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, zoals arbeidsrecht. Juist door de groei van je bedrijf kun je soms het gevoel hebben dat je de grip op bepaalde zaken verliest, zoals het inzetten van passende UWV-procedures of het opstellen van een arbeidsovereenkomst voor een nieuwe medewerker. Om je hierbij te helpen, biedt Finc Accountants een compleet pakket aan diensten, waarbij een jurist arbeidsrecht natuurlijk niet ontbreekt. Zo kunnen we onze ondernemende relaties correct en snel adviseren over alle zaken die te maken hebben met arbeidsrecht.

Meer informatie over Arbeidsrecht? Neem contact op!

Onze jurist arbeidsrecht is dagelijks bezig met het in kaart brengen en beheersen van risico’s voor ondernemingen. Helder juridisch advies voor arbeidsrecht is daarnaast onmisbaar om goede afspraken te maken tussen werkgever en werknemer. Zo begeleiden we een werknemer wanneer hij of zij een nieuwe functie binnen je bedrijf gaat bekleden. Bovendien informeren we ondernemers over arbeidsrecht als er een traject langdurig wegens ziekte loopt of er een conflict dreigt met een van de medewerkers. Het is prettig om terug te kunnen vallen op een deskundige partner die weet wat er binnen een groeiende onderneming speelt.

Juridisch advies arbeidsrecht: zodat je weet waar je staat

In de praktijk komt juridisch advies over arbeidsrecht neer op bemiddeling van conflicten en het opstellen van juridische documenten. Samen met de jurist arbeidsrecht bespreken we hoe je situatie het beste kan aanpakken. Bestaat er op dit moment de kans dat een situatie binnen je onderneming uit kan lopen op een conflict? Aarzel dan niet om contact op te nemen. De kracht van onze adviseurs ligt juist in het voorkomen van lastige situaties en het op tijd inspringen bij mogelijke conflicten. We staan je bij wanneer nodig en jij hebt alle ruimte om gewoon verder te gaan met waar je goed in bent: ondernemen!

Wat valt er onder juridisch advies?

Als groeiende onderneming met steeds meer medewerkers in dienst, krijg je nu eenmaal te maken met de verhoudingen tussen werknemers en werkgever. Hieronder een paar voorbeelden van zaken die onder het arbeidsrecht vallen:

• Het opstellen van arbeidsovereenkomsten.
• Het behandelen van aansprakelijkheid bij bedrijfsongevallen.
• Het inzetten van de juiste UWV-procedures.
• Is er onenigheid voor het salaris? Onze adviseur helpt ook bij loongeschillen.
• Alle regelgeving met betrekking tot ontslagrecht.

Vertalen ondernemerssituatie naar juridische positie

Het is dus goed om te weten dat je bij al deze situaties voor juridisch advies over arbeidsrecht bij Finc terecht kunt. Je kunt van ons verwachten dat we je ondernemerssituatie duidelijk vertalen naar je juridische positie. Zo weet je waar je staat en aan toe bent. Maak ook gebruik van Finc Accountants als sparringpartner en actieve adviseur. We nemen je vraagstukken graag uit handen zodat jij ervan op aan kunt dat al je fiscale en juridische ondernemerszaken goed geregeld zijn.

Jouw specialist

Richard Jonkers AA RAB
06 22 90 88 53
richard@fincaccountants.nl

Jouw specialist

Arno van Oosterhout AA
06 12 43 79 77
arno@fincaccountants.nl