Administratie

Administratie MKB en administratiekantoor voor het mkb

De administratie bijhouden als mkb– er, daar heeft iedere ondernemer mee te maken. En we horen bij Finc regelmatig van ondernemers dat ze er niet zo dol op zijn. Vooral het consequent bijhouden van de administratie kost ondernemers vaak extra moeite, zeker als je met een succesvol en groeiend bedrijf al zoveel andere dingen aan je hoofd hebt. Als ondernemer met personeel komt er ook nog de maandelijkse salarisadministratie bij. Voor veel bedrijven een grote maandelijkse uitgave, dus het is belangrijk dat de berekeningen van de loonadministratie goed gebeuren. Toch vinden veel ondernemers het een van de meest saaie en lastige dingen die bij het ondernemen komen kijken. Gelukkig vinden wij bij Finc Accountants de administratie en salarisadministratie, van mkb ondernemingen, juist helemaal niet saai en lastig. Wij helpen je er juist graag verder mee of kunnen je alles uit handen nemen. Dit doen wij dan ook voor veel MKB ondernemers uit de regio. Het werkt wel zo prettig als jij je geen zorgen meer hoeft te maken over je bonnetjes, aangiftes, jaarrekeningen en aangifte inkomstenbelasting.

Meer informatie over Administratie MKB? Neem contact op!

Finc Administratiekantoor juist voor het mkb

Hoe kun je er nu voor zorgen dat je werknemers en de fiscus allebei tevreden zijn? En dat jij bovendien tijd kunt besteden aan je toekomstdoelstellingen? Bij Finc Accountants ondernemen we samen en maken we het afhandelen van de administratie eenvoudiger. Met ons team nemen we alle financiële en administratieve rompslomp uit handen.

Finc Accountants helpt je met:

  • De digitale inrichting van je administratie. Ons administratiekantoor voor het mkb richt de online boekhouding netjes en overzichtelijk in.
  • Het koppelen van bankrekeningen. Je zakelijke rekeningen en het online boekhoudsysteem stemmen we op elkaar af. Het overtypen van gegevens is voorgoed verleden tijd.
  • De registratie van inkomsten. Je maakt en verzendt zelf de verkoopfacturen. Indien van toepassingen, leggen we een koppeling met je webshop of betaalsysteem, zodat bijschrijvingen en facturen aan elkaar gekoppeld worden.
  • De registratie van uitgaven wordt ook door ons administratiekantoor voor mkb geregeld. Bonnetjes uploaden en direct koppelen aan de bijbehorende afschrijving op je bankrekening.
  • Helder inzicht verkrijgen in je cijfers. Op basis daarvan overleggen we hoe we je jouw ondernemersdromen ieder keer weer een stapje dichterbij laten komen.
  • Het in orde maken van de aangiftes. We dienen per maand, kwartaal of jaar de Btw-aangifte in.
  • Het opstellen van de jaarrekening. Deze deponeren wij, wanneer nodig, bij de KvK.
  • Een ervaren boekhouder die met je mee kijkt naar de resultaten van je onderneming, de begrotingen en prognoses.
  • Financieel advies. Op basis van de cijfers geven we advies, bijvoorbeeld over investeringen en hoe je administratie zaken voor het MKB slim kunt inrichten.

Automatisering van administratie mkb om processen te verbeteren

Onze software zorgt automatisch voor een correcte loonadministratie met kloppende loonstroken, overzichten in de vorm van een loonstaat en heldere jaaropgaves.
Als ondernemer ben je constant op zoek naar kansen en mogelijkheden om de processen te optimaliseren. Daar dragen wij graag ons steentje als administratiekantoor voor mkb aan bij. Je wil het beste voor je onderneming en je medewerkers. Ondernemers die voor Finc kiezen zijn nuchter en ondernemend. Ze willen net als wij vooruit. En ze willen de administratie gewoon zo efficiënt en effectief mogelijk geregeld hebben. Dan zit je bij Finc Accountants goed!