Juridisch Advies

Ondernemingsrecht voor de groeiende onderneming

Je jongensdroom was het opzetten van een eigen bedrijf. Met al je passie en kennis ben je jaren geleden gestart en kijk: inmiddels is je onderneming boven verwachting gegroeid! Ondernemingsrecht is iets waar je eerst niet bij stil stond, maar met de groei van je bedrijf zijn er ook veranderingen gekomen en nieuwe uitdagingen ontstaan. Nog steeds maak jij de beslissingen en houd je je bezig met operationele taken en strategische plannen. De focus verleggen van ‘doener’ naar ‘manager’, vind je misschien wat minder gemakkelijk. Je merkt dat je steeds minder aan je dienst of product werkt en meer tijd kwijt bent aan andere dingen, zoals personeel, administratie en fiscale zaken.

Meer informatie over Ondernemingsrecht? Neem contact op!

Focus behouden

Die invulling van je ondernemersdroom had je je misschien toch anders voorgesteld. Tenminste, dit is iets dat we bij Finc Accountants regelmatig terug horen van ondernemers. Juist als je veel aan je hoofd hebt, is het belangrijk om de focus niet te verliezen. Finc Accountants kan je hierbij helpen. We maken graag kennis met alle ins en outs van je onderneming én combineren dit moeiteloos met wat er allemaal speelt op het gebied ondernemingsrecht. Voor iedere drukke ondernemer een verademing!

Ondernemingsrecht speelt een steeds grotere rol

In tijden van groei speelt het ondernemingsrecht steeds meer een rol. Dit recht bevat een verzameling aan juridische regels voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan hoe een rechtspersoon moet worden opgericht, maar ook de regels voor de organisatiestructuur en de aansprakelijkheid van personen die bij de onderneming zijn betrokken. Bovendien zijn in het ondernemingsrecht de taken en bevoegdheden van het bestuur en de aandeelhouders- en ledenvergadering geregeld. Hele specifieke materie dus, waarbij je als ondernemer moet kunnen vertrouwen op een specialist die dagelijks met deze zaken te maken heeft.

Finc Accountants ondersteunt ondernemers op het gebied van:

• belastingadvies
• wet en regelgeving
• salarisadministratie
• fusies en overnames
• financial & estate planning
• accountancy

Bij al deze diensten komt het Nederlandse ondernemingsrecht kijken. Bij Finc hebben we alle vakgebieden onder een dak, we zijn een deskundige sparringpartner en ondersteunen je waar nodig.

Sparringpartner met specialistische en kritische blik

Ben je een lokale ondernemer en op zoek naar een partner met een visie? Een adviseur die je ondersteunt bij alle uitdagingen die op je pad komen en daarbij iedere keer een stap extra zet? Vul dan het contactformulier in. We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Uit een eerste gesprek filteren we al snel waar je hulp bij kunt gebruiken. Dit kan enkel en alleen voor ondernemingsrecht zijn, maar regelmatig komen we zaken tegen waar jij je misschien nog niet bewust van was. Geen punt! Bij Finc delen we graag onze kennis en kijken we met een specialistische – en kritische – blik mee naar al je vragen. Een sparringpartner is voor een groeiend bedrijf onmisbaar. We geloven in samen ondernemen. En laten we vooral de lokale omgeving niet vergeten. Een gemeenschap met groeiende bedrijven draagt bij aan een gezond ondernemersklimaat. Daar doen we allemaal graag aan mee!

Jouw specialist

Marco Leijten LL.B RB
06 53 15 86 65
marco@fincaccountants.nl

Jouw specialist

Marleen van Son
0416 67 51 50
marleen@fincaccountants.nl