Finc Corporate Finance

Bedrijfsfinanciering bij aankoop of overname

Op zoek naar een geschikte bedrijfsfinanciering om een bedrijf over te nemen? Welk bedrag is er precies nodig en waar kan je de financiering het beste onderbrengen? Finc helpt je hierbij en zorgt ervoor dat je in dit proces het overzicht houdt. Cijfers, bedrijfswaardering, fiscale en juridische aspecten: onze adviseur neemt het allemaal met je door en geeft een helder beeld van de mogelijkheden en eventuele risico’s. Wij helpen je in het vinden van de meest geschikte bedrijfsfinanciering voor de aankoop of overname van een bedrijf.

Meer informatie over Bedrijfsfinanciering bij aankoop of overname? Neem contact op!

Van droom naar realiteit

Een bedrijfsfinanciering regelen is een spannende tijd. Vertel ons je plan, toekomstvisie en doelstellingen, dan kijken wij welke financieringspartijen voor jou in aanmerking kunnen komen. aantrekkelijk zijn om je dromen waar te maken.

De beste financieringsdeal

Bij Finc weten we wat kredietverstrekkers en investeerders voor criteria hanteren en waaraan een goed onderbouwde aanvraag voor een bedrijfsfinanciering moet voldoen. Bovendien hebben we een breed netwerk met directe contacten naar kredietverstrekkers. Hierdoor kunnen we goed inschatten of een aanvraag kans van slagen heeft. Samen zoeken we naar de beste partijen om de financiering snel rond te krijgen.

Groeiplannen waarmaken

Goede begeleiding en het managen van verwachtingen zijn erg belangrijk. Zeker in deze tijd waarbij een bedrijfsfinanciering aan strenge eisen moet voldoen. Gelukkig spreken wij de taal van financieringspartijen en hebben we al veel ondernemers geholpen hun ondernemersdromen waar te maken. Bij een financieringsvraag kijken we naar de mogelijkheden en schakelen we met verschillende financieringspartijen. We kijken ook zeker naar alternatieve financieringsmogelijkheden, want banken financieren tegenwoordig niet alles meer.