12 september 2019

Samen Ondernemen Sessie 25 september 2019

Graag nodigen wij je uit op woensdag 25 september voor de Samen Ondernemen Sessie (SOS). Je wordt meegenomen in alle veranderingen rondom de nieuwe wetgeving ‘Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)’. Welke impact heeft dit op jouw organisatie? En hoe kom jij aan goed personeel? Deze avond hoor jij alles rondom het werven en selecteren van de juiste mensen.

De sessie vindt plaats in de Villa Pardoes Week! Tijdens deze week bundelen wij onze krachten met die van andere zakelijke ambassadeurs. Op die manier zorgen wij ervoor dat Villa Pardoes onder de aandacht wordt gebracht én er een mooi bedrag wordt opgehaald.

Wet Arbeidsmarkt in Balans
Op 1 januari 2020 wordt de WAB ingevoerd en daarmee wijzigt onder andere het recht op een transitievergoeding, de ketenregeling en het ontslagrecht. Daarnaast zijn er wijzigingen rondom oproepkrachten. Jesse Nederlof van Advocatenkantoor Nederlof neemt ons mee de belangrijkste veranderingen en de impact van deze nieuwe wetgeving.

Werving en selectie van de juiste mensen
Het is een kwestie van het juiste perspectief, je verplaatsen in je nieuwe medewerker. Jeroen Bergen van Primatch weet hier alles van en kan als geen ander op een interactieve manier vertellen hoe je aan de juiste mensen komt. Werven en selecteren, het zijn twee zeer verschillende processen.

Deze netwerkbijeenkomst staat geheel in het teken van personeel. We hopen daarnaast een mooie bijdrage te kunnen leveren aan Villa Pardoes. Uiteraard ontbreekt de gezellige afsluitende borrel niet! Zorg dat je er bij bent en meld je aan vóór 23 september.

PROGRAMMA

16.30 uur Ontvangst bij Finc Accountants

17.00 uur ‘Welkomstwoord’ door Arno van Oosterhout, Finc Accountants

17.05 uur ‘De impact van WAB’ volgens Jesse Nederlof, Advocatenkantoor Nederlof

17.30 uur ‘Werven en selecteren van de juiste mensen’ door Jeroen Bergen, Primatch

18.00 uur Borrel

 

De Week van Villa Pardoes

De week van Villa Pardoes
Voor iedere aanwezige tijdens de Samen Ondernemen Sessie doneert Finc Accountants €5,- aan Villa Pardoes. Daarnaast hebben wij met behulp van een aantal partners diverse pakketten samengesteld, waarbij een deel van de opbrengst naar Villa Pardoes gaat.

Wedstrijdkaarten RKC
Wil jij bij de wedstrijd RKC – Vitesse op zondag 29 september zijn? Wij hebben 50 kaarten beschikbaar à €25,- per kaart. De opbrengst gaat volledig naar Villa Pardoes.

Pakket van Brouwerij Sint Crispijn
Biedt een stoer houten pakket aan met 11 speciale flessen bier en een mooi glas voor €30,-

Pakket van Wijnhandel van Iersel
Biedt een heerlijk Bourgogne wijnpakket voor €35,- aan met een fles Macon Solutré, Brouilly Jules du Souzy VV en een speciaal gebottelde Villa Pardoes Wijn!

Mocht je Villa Pardoes een warm hart toedragen en gebruik willen maken van één van de acties, laat via de mail aan ons weten wat je wilt bestellen. Wij zorgen ervoor dat jij de wedstrijdkaart(en) en/of het pakket van tevoren ontvangt. Natuurlijk kun je ook tijdens de SOS bijeenkomst een pakket uitzoeken. Let wel op, er zijn slechts 50 wedstrijdkaarten beschikbaar.

terug naar nieuwsoverzicht