12 januari 2021

Dennis en Richard treden toe als aandeelhouder

Het nieuwe jaar begint voor Richard Jonkers AA RAB (39) en Dennis Ligthart AA RV (37) met een droom die uitkomt. Vier jaar geleden startten zij met een traject om toe te treden tot de directie. Vanaf 2021 mogen zij zich officieel ondernemer noemen als medeaandeelhouder van Finc. Een kroon op het werk en hét bewijs dat ambitie wordt beloond.

Richard en Dennis startten respectievelijk in 2001 en 2007 hun carrière in de accountancy. Ze begonnen meteen vanuit de schoolbanken en na een samenwerking met de huidige aandeelhouders van 20 resp. 14 jaar hebben ze zich opgewerkt tot medeaandeelhouder.

Het verhaal achter de cijfers

Na al die jaren spreken ze nog steeds passievol over het vak. “Veel mensen denken dat je als accountant alleen met cijfers bezig bent. Maar we bespreken deze cijfers met mensen en ontdekken zo het verhaal achter deze cijfers. Dat is het leuke ervan”, aldus Dennis. Richard vult aan: “We gaan bij veel bedrijven langs en horen zo het verhaal achter de ondernemer, dat maakt het voor mij heel interessant.”

Route richting medeaandeelhouder

Richard en Dennis zetten zich met hart en ziel in voor Finc. Dennis vertelt: “Door de jaren heen hebben we veel kansen gevraagd en gekregen. Vier jaar geleden resulteerde dit in een route richting medeaandeelhouderschap en sinds dit jaar zijn we echt toegetreden tot de directie van Finc. We zijn nu dus ook zelf ondernemer en daar kijk ik heel erg naar uit.”

Iedereen helpt elkaar

De sfeer binnen Finc is goed en dat willen de heren graag zo houden. “We doen het samen, iedereen helpt elkaar. Dat maakt ook dat we een groeiende onderneming zijn en die groei willen we doorzetten. Nog steeds rijden we iedere dag met plezier naar ons werk en dat blijven we in de toekomst ook doen.”

Gefeliciteerd Richard en Dennis met deze mooie stap en heel veel succes in jullie nieuwe rol!

 

terug naar nieuwsoverzicht