16 mei 2019

Finc bouwt verder aan internationaal netwerk voor ondernemers die wereldwijd zaken doen

Vorige week, hebben Edward Gaakeer en Marco Leijten in Barcelona namens Finc Accountants deelgenomen aan de Intermediate Members Meeting 2019 van onze internationale netwerkorganisatie INAA Group. Niet eerder namen zo veel leden deel aan de Intermediate Members Meeting. Maar liefst 90 accountancykantoren uit de hele wereld waren aanwezig, waarvan 27 nieuwe INAA leden.

Op het programma stonden lezingen en paneldiscussies over onderwerpen die collega accountancy kantoren wereldwijd raken. Om er een paar te noemen:

  • Intergenerational Management: vier leeftijdsgeneraties binnen één kantoor;
  • Cyber security: wat is de rol van ons kantoor bij de bescherming van cliënten;
  • Kunnen robots ons werk overnemen?

Netwerk bouwen voordelig voor internationaal opererende klanten

Minstens zo nuttig was natuurlijk het versterken van bestaande en het aangaan van nieuwe relaties met buitenlandse accountancykantoren. Marco en Edward hebben de banden versterkt met kantoren in de ons omliggende Europese landen, zoals in Zwitserland, België, Frankrijk en Duitsland. Zeer verheugd zijn we als kantoor met onze nieuwe connecties in de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), China, India, Verenigde Staten en Australië.

Overweeg je investeringen in het buitenland, of emigratie? We beschikken over een wijdverbreid internationaal netwerk van kwalitatief hoogstaande kantoren om mee samen te werken. Vrijblijvend in gesprek over onze relaties in landen waar je zaken doet? Neem contact op met Edward of Marco.

terug naar nieuwsoverzicht