SRA gecertificeerd

Finc Accountants is een SRA gecertificeerd accountants kantoor. Hier zijn wij wel een beetje trots op. Waarom? Omdat dit staat voor kwaliteit, kwaliteit die je van ons mag verwachten. Ondernemers die kiezen voor een SRA gecertificeerd accountants kantoor kiezen ook voor een hoogwaardige dienstverlening.

Kwaliteit, kennis en deskundigheid zijn de belangrijkste vereisten voor een SRA-lidmaatschap.

Ieder SRA-kantoor wordt met vaste regelmaat door onafhankelijk deskundigen namens SRA op deze aspecten gecontroleerd. Ook de beroepsvereniging en toezichthouders steunen op deze onderzoeken. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare partner. Kenmerkend voor een SRA-kantoor zijn en dus ook voor Finc Accountants:

 • Gecertificeerde kwaliteit
  Het SRA-kantoor wordt door meerdere partijen regelmtig gecontroleerd op kwaliteit, kennis en deskundigheid. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare partner.
 • Mkb-specialist en meer
  Als ondernemer ben je bij het SRA-kantoor op de juiste plek. Of je nu een dga bent, een eenmanszaak, familiebedrijf of een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen. Ook als vereniging, stichting of gemeente ben je bij ons als SRA-kantoor aan het goede adres.
 • Brede dienstverlening
  Of het nu gaat om het samenstellen of de controle van je jaarrekening, fiscale en juridische adviezen, financieringsaanvragen, fusie- en overnametrajecten, HR-zaken en vele andere vraagstukken, de SRA-adviseur heeft alle expertise in huis. Of heeft de juiste contacten. Hierdoor is een SRA-kantoor zoveel meer dan een administratiekantoor.
 • Persoonlijk
  Wij als SRA-accountantskantoor willen jou als persoon en als ondernemer beter leren kennen. Dat geldt natuurlijk ook voor jouw bedrijf.  Daarbij, spreken wij dezelfde taal, denken mee en snappen jouw vraagstukken. Wij zijn immers zelf ook ondernemer.
 • Kennis van jouw branche
  Wij, als SRA-adviseurs kunnen via de SRA Branche-in-Zicht-database beschikken over een enorme hoeveelheid data en kennis van tal van branches. Hiermee kunnen wij je bedrijf benchmarken, een vergelijkende data-analyse uitvoeren en je gericht adviseren.
 • Lokaal, regionaal, landelijk én internationaal
  SRA-adviseurs hebben kennis van de lokale markt en het regionale ondernemersklimaat en beschikken over een groot netwerk. Doe je zaken over grens? Via SRA-International kunnen wij je helpen met onze internationale kennis en ons internationaal netwerk.

Benieuwd welke andere voordelen een SRA gecertificeerd accountantskantoor voor je kan betekenen? Klik hier en bekijk de pagina van SRA >