Visie en Missie

Wij zorgen ervoor dat de ondernemer zich nog beter kan richten op het realiseren van zijn ambities. Door ons brede pakket aan diensten, bieden we ondersteuning bij het maken van daadkrachtige bedrijfskeuzes. Daarnaast bekijken we samen met de ondernemer, op een creatieve manier waar er nog kansen liggen. Hierdoor kan een onderneming verder groeien, wat ook weer bijdraagt aan de lokale gemeenschap. Finc Accountants zet zich in om de dromen van ondernemers waar te maken.

Onze missie

We geloven in samen ondernemen. Hiermee bedoelen we dat we ons niet alleen richten op de cijfers en resultaten, maar focussen op de ondernemer. Een ondernemer kan met onze professionals sparren over zijn ambities. We willen dat het onze klanten goed gaat, zodat ze kunnen ondernemen zoals het beste bij ze past. We werken graag samen met lokale ondernemers, die vaak net als de adviseurs van Finc nuchter en ondernemend zijn en houden van een daadkrachtige aanpak. Die net als wij vooruit willen en op zoek gaan naar een creatieve manier om iets voor elkaar te krijgen.

Bij samen ondernemen hoort ook vertrouwen en respect. Na verloop van tijd ontstaat er door onze persoonlijke benadering vaak een vertrouwensband. Een ondernemer kan bij ons altijd terecht met vragen over de toekomst van zijn bedrijf. De onderlinge verhoudingen zijn gelijkwaardig en als echte Brabanders houden we van een no-nonsens aanpak. Geen moeilijke woorden dus, maar heldere antwoorden. Want naast vakkennis, komt het aan op goede communicatie; hoe wordt iets gebracht? Omdat we bij Finc allemaal ondernemers zijn, spreken we gewoon dezelfde ‘ondernemerstaal’ als onze klanten.