14 december 2021

Ruud versterkt Finc als Assistent Accountant Audit

Op de website van Finc zag Ruud Wittens een vacature voor assistent accountant audit. “Deze functie leek mij erg interessant. Ik had net mijn opleiding MSc accountancy afgerond aan Tilburg University en was klaar om aan de slag te gaan.”

Na het zien van de vacature belde Ruud naar Richard Jonkers voor een kop koffie. Het was een heel fijn gesprek en al snel werd er een tweede afspraak gepland. Hierna was ik ervan overtuigd dat Finc bij me past. Er heerst een informele werksfeer en er zijn korte lijnen. Je kunt altijd bij iemand terecht met vragen en dat vind ik erg belangrijk.

Assistent Accountant Audit
Als assistent accountant audit werk ik mee aan het controleren van jaarrekeningen van klanten. Ik had nog geen ervaring binnen de accountancy want heb mijn studie pas afgelopen zomer afgerond. Ik vind het erg leuk om de  theorie van mijn studie in de praktijk toe te passen.

Klanten helpen
De eerste weken bij Finc bevallen erg goed. Ik merk dat sommige werkzaamheden mij steeds makkelijker afgaan  en leer iedere dag nieuwe dingen. Uiteindelijk wil ik me ontwikkelen tot volwaardig (register) accountant om klanten te kunnen helpen met al hun vraagstukken. Finc biedt daartoe genoeg mogelijkheden zoals de post-master accountancy opleiding. Hier start ik volgend jaar september mee.

We wensen Ruud heel veel succes tijdens zijn loopbaan bij Finc!

Ook benieuwd of Assistent Accountant Audit iets voor jou is? Klik dan hier voor meer informatie over de functie. 

terug naar nieuwsoverzicht