Samen ondernemen.
Dat is waar onze accountants voor staan
Finc Accountants staat ondernemers uit Midden-Brabant bij als partner op de volgende gebieden:

• Administratief
• Financieel
• Fiscaal - juridisch

Uw belang als ondernemer staat altijd centraal. Ons doel is om samen succesvol te ondernemen en verder te groeien.

Samen ondernemen? Contact »

Accountancy

Natuurlijk kunt u ons vragen om een jaarrekening op te stellen en elkaar 1 keer per jaar te ontmoeten. Maar dat doen we liever niet. We vinden het namelijk belangrijk om het hele jaar door op de hoogte te blijven van uw situatie. Daarom bespreken we liever meerdere keren per jaar uw tussentijdse cijfers persoonlijk met u. Zo weet u altijd precies hoe u ervoor staat. 

Finc Accountants is proactief, daadkrachtig en vooruitstrevend. We stellen uw onderneming centraal en zetten alles op alles om sámen met u succesvol te ondernemen. Om die reden hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We spreken graag een aantal keer per jaar met u af om uw tussentijdse cijfers door te nemen en de actualiteiten te bespreken. Hierdoor loopt u nooit tegen verrassingen aan en kunnen we tijdig bijsturen, als dat nodig is. Samen stellen we doelen op voor de toekomst. Zo zorgen we ervoor dat uw onderneming gezond blijft.  

Finc Accountants is het hele jaar door uw gesprekspartner. Maar ook wanneer u tijdelijk wat extra hulp nodig heeft, bijvoorbeeld bij het vergroten van de efficiency van uw financiële administratie, kunt u bij ons terecht. Naast het samenstellen van jaarrekeningen worden onze accountants vanwege hun deskundigheid en ervaring ingezet voor het opstellen van prognoses, ondernemingsplannen, managementrapportages en bedrijfseconomische analyses. U kunt (tijdelijk) een van onze ervaren medewerkers inschakelen om met u mee te denken over bedrijfseconomische beslissingen. Ook dát is samen ondernemen!

Zoekt u een accountant die écht betrokken is?
Neem dan vrijblijvend contact op met Finc Accountants.

Edward Gaakeer RA
M 06 53 39 04 99
T 0416 67 51 50
Arno van Oosterhout AA
M 06 12 43 79 77
T 0416 67 51 50
Richard Jonkers AA RAB
M 06 22 90 88 53
T 0416 67 51 50
Dennis Ligthart AA
M 06 53 74 27 53
T 0416 67 51 50

Waarom Finc

Uw branche & úw onderneming centraal in onze dienstverlening
Pro-actief en transparant dat is samen ondernemen
Visie op korte en lange termijn actuele kennis van de regio
Daadkrachtig advies van toekomstgerichte specialisten

Meld u aan voor actuele nieuwsberichten