4 juni 2019

Zomereditie Samen Ondernemen Sessie dinsdag 25 juni bij JRW Leather

Graag nodigen wij je uit voor onze zomereditie van de Samen Ondernemen Sessie (SOS). Op dinsdag 25 juni organiseert Finc Accountants weer een SOS op locatie bij de ondernemers Jan de Ruijter en Frans Pulles van JRW Leather in Waalwijk. Een echt Waalwijks bedrijf dat sinds haar oprichting in de jaren ’50 is uitgegroeid tot grote internationale speler in de leerindustrie met talloze klanten in met name de schoenenindustrie. Met, hoe kan het ook anders dan in de schoen- en leerstad van Nederland, een prachtig mooi bedrijfspand langs de snelweg A59 in Waalwijk, én een tweede kantoor in Hong Kong.

Internationale leerhandel
Het ondernemers’podium’ van Finc staat dit keer dus bij JRW Leather, zodat we de dynamiek van de internationale leerhandel van dichtbij kunnen ervaren. Ondernemer Jan de Ruijter, derde generatie uit de ondernemersfamilie De Ruijter, en mede-eigenaar Frans Pulles nemen ons deze middag mee in hun wereld van leerhandel, internationaal zakendoen en de passie voor mooie huiden en leer.

Ondernemen is risico nemen
Als ondernemer moet je lef hebben en tot op zekere hoogte risico’s nemen om je doelen te behalen. Hoe je die risico’s beperkt weet Guido Kuitert van verzekeringsmakelaar Mutsaerts te vertellen. Hij schetst in het kort een aantal bijzondere casussen uit het verleden. Situaties die onvoorstelbaar lijken, maar toch gebeuren.

PROGRAMMA

  • 16.30 uur Ontvangst bij JRW Leather
  • 17.00 uur Welkomstwoord door Arno van Oosterhout, directeur Finc Accountants
  • 17.05 uur Ondernemer met passie: Jan de Ruijter, directeur JRW Leather
  • 17.30 uur ‘Ondernemen is risico nemen’ met Guido Kuitert van Mutsaerts Verzekeringen
  • 18.00 uur Borrel en rondleiding

Locatie:
JRW Leather – Van Schijndelstraat 11 – Waalwijk

Kortom een korte en bondige netwerkbijeenkomst met ondernemerspassie op het programma en zoals je van ons gewend bent, een gezellige afsluitende borrel. Meld vandaag nog aan voor deze zomereditie. Aanmelden kan tot en met 20 juni.

terug naar nieuwsoverzicht