21 januari 2020

Dennis Ligthart en Richard Jonkers treden toe tot de directie van Finc Accountants in Waalwijk

Dennis Ligthart (36) en Richard Jonkers (38), beiden al jaren senior accountant bij Finc Accountants, zijn op 1 januari toegetreden tot de directie.

Om de visie “Samen ondernemen” waar te blijven maken is het directieteam verder uitgebreid. Het doel van de nieuwe directie is om ondernemers te blijven helpen met het halen van hun doelstellingen, zodat de ondernemer en de lokale gemeenschap kan groeien. “Wij willen met ondernemers meegroeien en daadkrachtig en creatief advies bieden nu en in de toekomst,” zegt Arno van Oosterhout.

“We willen onze relaties helpen om op financieel en fiscaal gebied zaken goed te regelen. Zo kunnen zij zich helemaal richten op het ondernemen. Dennis Ligthart, Register Valuator en Richard Jonkers, Register Adviseur Bedrijfsopvolging kunnen nu ook mede de koers bepalen”, legt Arno van Oosterhout uit. “Er gebeurt veel in het vakgebied, ondernemers vragen om een andere dienstverlening. Met uitbreiding van de directie blijven wij ook mee veranderen”.

De samenstelling van de directie van Finc Accountants per 1 januari: Edward Gaakeer, Arno van Oosterhout, Wouter Dekker, Dennis Ligthart en Richard Jonkers.

“Dennis en ik hebben heel veel zin in deze nieuwe uitdaging”, vertelt Richard Jonkers. “Met mijn kennis op het gebied van bedrijfsfinanciering wil ik ondernemers nog verder helpen om op creatieve manieren een bedrijfsfinanciering wel mogelijk te maken”. “We willen de ondernemers uit de regio goed blijven bedienen en nieuwe diensten toevoegen op het gebied van corporate finance en bedrijfswaardering”, zegt Dennis Ligthart.

terug naar nieuwsoverzicht