Juridisch Advies

Juridisch advies voor de dagelijkse praktijk

We horen regelmatig terug van ondernemers dat ze onderwerpen op fiscaal en juridisch gebied lastig vinden, waar ze echt tijd in moeten investeren om zo duidelijk te krijgen wat voor hun van belang is. Bij Finc begrijpen we precies waar je als ondernemer tegenaan loopt. Het Nederlandse belastingstelsel is nu eenmaal geen gesneden koek: het is behoorlijk ingewikkeld en verandert vaak. Nieuwe regels en wetten volgen elkaar in rap tempo op, dus het is een flinke uitdaging om up-to-date te blijven bij al die aanpassingen op fiscaal en juridisch gebied. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog een groeiend bedrijf te besturen. Onze adviseurs helpen graag bij het uit handen nemen door proactief aan de slag te gaan met het benutten van de fiscale voordelen en het voorkomen van conflicten.

Meer informatie over Juridisch Advies? Neem contact op!

Juridisch advies inwinnen voor ondernemers

Iedere ondernemer loop op een bepaald moment tegen uitdagingen aan waarbij fiscaal juridisch advies handig zou zijn. Dit kan te maken hebben met de groei van je onderneming of een andere levensfase die aanbreekt. Ons doel is je snel en transparant te informeren, zodat je precies weet hoe je ervoor staat. Alleen op die manier kan je toekomstplannen bijstellen of een idee verder door ontwikkelen. Misschien denk je al na over opvolging en je pensioen? Of wil je binnenkort een nieuwe BV gaan oprichten? Zit je met vragen over financiering, bedrijfsopvolging, schenken, erven, aankoop van een andere onderneming, Btw-vraagstukken, bezwaarprocedures, ondernemingsrecht, ontslagprocedures, reorganisatie? Voor al die zaken, groot of klein, landelijk of internationaal en fiscaal en/of juridisch: je kan rekenen op Finc Accountants. We staan je bij met onze no-nonsens aanpak en actuele kennis voor het beste fiscaal juridisch advies.

Benutten van kansen door juridisch advies

Je bent iedere dag bezig met het beste rendement te behalen. Daar dragen we graag aan bij. We nemen de tijd om zaken op fiscaal en juridisch gebied goed door te spitten, nader te onderzoeken en te structureren. Als je Finc inschakelt, hoeft je niet meer bang te zijn om een wet of nieuwe regel over het hoofd te zien. We draaien het ook graag om: we signaleren op tijd bedreigingen maar benutten vooral ook kansen! Het is voor onze adviseurs iedere keer een uitdaging om het maximale voordeel voor de ondernemingen van onze klanten te bereiken.

We kijken verder dan alleen de hoofdvraag

Als je bij ons komt voor fiscaal juridisch advies, kijken we verder dan alleen de hoofdvraag. We nemen ieder fiscaal en juridisch onderdeel mee. Is de gekozen rechtsvorm wel zo voordelig voor je onderneming? De toekomst lijkt nog ver weg, maar heb je al nagedacht over de beste manier om het bedrijf straks over te dragen? En hoe zit het als je samen met je partner eigenaar bent van de firma? Wellicht zijn dit zaken waar je ’s nachts van wakker ligt. Niet nodig! Ga vrijblijvend met ons in gesprek voor een heldere toelichting op je vragen. Gebruik ons als sparringpartner om je doelstellingen te behalen en al je ondernemerskansen optimaal te benutten.

Jouw specialist

Marco Leijten LL.B RB
06 53 15 86 65
marco@fincaccountants.nl