Samen Ondernemen Sessie: Jan de Ruijter en Frans Pulles, van JRW Leather, houden het hoofd koel tijdens zomereditie van Samen Ondernemen Sessie

De zomereditie van de Samen Ondernemen Sessie op do 27 juni 2019 was er één met tropische temperaturen! Dat mocht de pret niet drukken afgelopen dinsdag bij JRW Leather in Waalwijk. Wat een mooie opkomst van maar liefst 40 ondernemers uit de Langstraat. Jan de Ruijter en Frans Pulles, sinds enkele jaren dga’s bij de internationale leerhandelsonderneming, namen ons met een aantal prachtige anekdotes mee in het verleden van het familiebedrijf Jan de Ruijter Waalwijk, dat vandaag de dag JRW Leather heet.

“We lopen niet graag met onszelf te koop”

Maar niet alleen het verleden maakte indruk, ook de wijze waarop de leerondernemers naar de toekomst kijken en anticiperen op marktontwikkelingen. Vol energie, pragmatisch, met een scherpe blik en een no-nonsense mentaliteit. Dat is de cultuur binnen het bedrijf. “We lopen niet zo graag met onszelf te koop. We willen gewoon ons werk doen en topkwaliteit leer leveren aan schoen- en tassenproducenten.”, aldus Jan de Ruijter, derde generatie aan het roer van het oer-Waalwijkse bedrijf. Bij JRW Leather houden ze het hoofd koel, ook bij warme dagen!

Guido Kuitert van verzekeringsmakelaar Mutsaerts haakte op enthousiaste wijze in op het verhaal van JRW Leather en gaf ons in het kort met humoristische filmpjes inzicht in de risico’s van ondernemen. Wat als je te maken krijgt met brand, schade, ongelukken of cybercrime….

De boodschap van Guido was vooral “ben je bewust van de risico’s en van de macht van de verzekeraar!”.

Ook een ‘Samen Ondernemen Sessie’ organiseren met ons of bij jouw in het bedrijf, neem gewoon even contact met ons.

Om je aan te melden voor de volgende ‘Samen Ondernemen Sessie’ klik hier >