4 oktober 2022

Langstraat Klassieker 2022: regenachtig maar prachtig

De weersvoorspellingen waren niet best, maar dat weerhield de echte doorzetters en fietsliefhebbers er niet van om toch aan de start te verschijnen van de vijfde editie van de Langstraat Klassieker. Het werd een prachtige overwinning voor onszelf en bovenal een mooie bijdrage aan de kinderen van Villa Pardoes en Willem Goes Brasil.

Vijfde editie Langstraat KlassiekerOndanks veel afzeggingen door het slechte weer, begon het Finc-peloton op 24 september aan De Langstraat Klassieker (toertocht D). De modder, regen en kou weerhielden ons er niet van om 60 of 90 kilometer te volbrengen!  Er viel één bui, die helaas de hele rit aanhield. Maar de regen kon de pret niet drukken:

“Ondanks de regen, top. Volgend jaar gaan we voor 90km” – aldus 6 dames die de 60km fietsten en elkaar nog niet eerder hadden ontmoet.

Organisatie

Complimenten aan de organisatie voor de goed georganiseerde fietstocht. Op het weer heb je geen invloed, maar dankzij jullie inzet werd een regenachtige dag toch prachtig voor de kinderen van Villa Pardoes en voor Willem goes Brasil.

 

terug naar nieuwsoverzicht