19 oktober 2021

“We helpen ondernemers beter te ondernemen”

De Nationale Carrièrebeurs is voor studenten de perfecte gelegenheid om kennis te maken met het accountancy vak. En voor Finc Accountants is het interessant om te zien welk talent er rondloopt! Het viel Arno van Oosterhout, accountant en eigenaar bij Finc op dat veel studenten nog onvoldoende beeld hebben van wat een accountant doet. “Ons doel is om ondernemers te helpen. Wij zijn de hele dag bezig met ondernemers en hun vraagstukken in plaats van met cijfers. Wil je zien hoe wij dit doen? Kom dan langs en loop een dagdeel met ons mee op kantoor!”

Tijdens een studie Accountancy of Finance zijn studenten vooral bezig met cijfers. Niet gek dus dat ze denken dat de accountant de hele dag achter zijn laptop zit om cijfermatige overzichten te maken. In de praktijk ligt dat toch nét even anders. “We helpen ondernemers om beter te ondernemen en cijfers zijn daar een middel voor”, legt Arno uit.

Loop een dagdeel mee!

Was je niet op De Nationale Carrièrebeurs of wil je weten hoe Finc Accountants ondernemers helpt? Nodig jezelf dan uit om een dagdeel mee te lopen met ons! Je bent van harte welkom om te horen, zien en voelen hoe mooi ons vak is.

Stuur een mailtje naar arno@fincaccountants.nl om een afspraak te maken.

terug naar nieuwsoverzicht