Controller netwerk

Finc Accountants biedt speciaal voor controllers uit de regio 4 keer per jaar een platform om kennis, ervaringen en opinies te delen. Samen bespreken we actuele thema’s waar jij als financieel verantwoordelijke mee te maken hebt.

Iedere bijeenkomst behandelen wij een thema. Wij duiken de diepte in, leren van experts en delen best-practices met elkaar. De inhoud wordt per thema samen met de groepsleden vormgegeven. Eén keer per jaar houden we de bijeenkomst bij een onderneming van één van de leden. Wij regelen de locatie(s), sprekers en overige voorzieningen. Kom je ervaring en kennis ook delen.

Uniek netwerk alleen voor controllers en financieel verantwoordelijk uit de regio

  • Jij wordt lid van een unieke groep controllers uit de regio
  • Door de informele sfeer bouw je snel een netwerk op met gelijkgestemde
  • Deel kennis en ervaringen en leer van andere financiële experts
  • Bepaal met elkaar de inhoud van ieder thema, wij regelen de rest, zo ben je verzekerd van een programma dat waarde toevoegt voor jou

Ben jij financieel directeur, controller of de financiële expert binnen je bedrijf? Wil jij volgende keer als eerste op de hoogte worden gehouden van de volgende bijeenkomst, meld je dan aan voor ons netwerk. Jij weet dan als eerste wanneer de volgende bijeenkomst is.

Klik hier om op de hoogte te blijven >